Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 9 betyg
0
1
0
1
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Världens bästa djuprengörande shampoo

  Jag har testat såååå många djuprengörande shampoo och nu har jag äntligen hittat det som hittills har funkat bäst! Det är ett suveränt shampoo för att få bort produktrester och är jättebra för min extremt feta hårbotten. Jag kan äntligen gå i 3 dagar utan att behöva tvätta håret, det är länge för mig 😅 så det är absolut ett shampoo som är värt att testa om du har en fetare hårbotten!
  5 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Ida!
   Mitt hår är också blekt och jag har inte upplevt att det skadat mitt hår när jag använt denna. Använder den här endast 1 gång i veckan och det man ska tänka på är att denna även drar ut färg. Så om du har en nyansering eller silvershampoo så kommer det här shampoot att dra ur det. Men jag använder den ändå och kör silvershampoo någon dag efter en sväng. Sen fokusera den enbart i hårbotten och dra inte ut shampoot i längderna. Ett tips är att också köra olaplex 1 gång i veckan samma dag som du kör det här shampoot då tränger olaplex in bättre i hårstrået. Värt att tänka på att alla hår är olika, jag har till exempel väldigt fina strån som är väldigt sköra men mitt hår kan ändå ta detta shampoo. Hoppas att detta hjälpte :)
   1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Djuprengörande

  Sjukt bra djuprengörande schampo. Grymt att köra som en kur och lägga i torrt hår, vänta en stund, skölja ur och sen schamponera med det. Håret känns såå rent och helt fritt från varenda liten produktrest! Även grymt om man fått lila pigment efter silverschampo eller liknande som man vill få bort. Föredrar att använda ett återfuktande schampo och balsam efter!
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  perfekt för oss som aldrig vet vilken hårfärg vi vill ha :)

  Har hjälpt mig otaliga gånger när jag färgbombat fel :) ibland är jag lila, ibland röd, ibland blir det tokfel och då finns den här till hands :) Jättenöjd och doften...ja doften är svår att bestämma, jag tycker den doftar som när man får chansen att krama om en häst hahahahah ja den doftar som mulen på en häst :) och det gillar jag :))
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Wilma

  Hej! Jag har problem med att jag får gröna toner i håret när jag har duschat, och undrar ifall detta schampot kan hjälpa med att bli av med som gröna tonerna
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Tok ej bort..hårspray..

  Hej jag köpte dette rengörande shampho då jag tenkte det skulle ta bort mine hårspraybeläggningar..men det gjorde den inte alls..är så besviken..
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Grymt djuprengörande schampo!

  Ger en härlig nästan kylande effekt för hårbotten. Låt det sitta i någon extra minut efter andra schamponeringen så får du en riktig detox känsla. Håret känns rent i flera dagar :)
  2 gillar

Lakme
Teknia Extreme Cleanse
1000 ml

9 Betyg
389:-Rek. pris 449:-

Välj storlek

300 ml100 ml1000 ml
Djuprengörande och klargörande schampo. Innehåller fruktsyror och grönt te som rengör på djupet och tar bort stylingprodukter samt andra föroreningar, innehåller menthol som har en kylande effekt. Innehåller WAA® =wheat amino acids.

1000ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1175-377-1000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019