Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lakmé Teknia Ultra Refresh 100ml

1 Betyg
109:-Rek. pris 119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

100 ml1000 ml300 ml

Passa på att köpa till

Beskrivning
Ingredienser
Silverschampo för blont, blekt och vitt/grått hår. Innehåller pärlemoextrakt som tar bort gula toner i ljusa hår. Ultra Refresh produkterna förbättrar hårets färg, ger näring till håret och förlänger dess intensitet. Innehåller WAA® komplex. Fritt från paraben & mineraloljor.

100ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
 • för 5 månader sedan

  Verkningstid

  Hur lång tid tar det innan man ser resultat från användning av schampot? Har använt det i snart 2månader men det är ingen skillnad på de gula partierna.
  gillar
  • ida
   Medarbetare på Lyko -
   för 5 månader sedan
   Hej Gisele!
   Vanligen ska du kunna se skillnad på de gula partierna redan vid första användningen, om det används enligt instruktionerna.
   Det silvershampoo som jag upplever effektivast är denna:

   https://www.lyko.se/fanola/fanola-no-yellowshampoo-350ml

   Annars rekommenderar jag dig att rådfråga en frisör om du eventuellt behöver göra en blekning eller färgbehandling för att bli kvitt det gula.

   Lycka till!
   gillar
  • gisele
   för 5 månader sedan
   Det var nyfärgat när jag köpte schampot och fick rekomenderat i er butik att den var bäst för mitt hår.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 16 månader sedan

  PUMPFUNKTION

  HEJ JAG HAR PRECIS KÖPT LAKMÉ 1000 ML MEN DET FINNS INTE NÅGON FUNKTION PÅ FLASKAN FÖR ATT FÅ UT SHAMPOO UR FLASKAN??? sKA MAN KÖPA DETTA SEPARAT UTÖVER? PÅ BILDEN SER DET UT SOM ATT DET FINNS EN PUMPFUNKTION
  gillar
  • stefan
   Frisör på Lyko -
   för 16 månader sedan
   Hej Lena! Det är en pump som är låst om flaskan du köpt ser ut som på bilden. Håll fast underdelen på korken och snurra själva pumpdelen åt vänster så poppar pumpen upp och du kan använda den. Kan behövas pumpas ett antal gånger första gången innan det blir tryck i pumpen och innehållet kommer upp i pumpen. Eventuellt om du inte får upp trycket håller du för öppningen med tummen när du pumpar så går det lättare.
   gillar
  • lena
   för 16 månader sedan
   Hej,
   Flaskan ser exakt ut som på bilden, men det är en helt vanlig skruvkork på den!!! Det finns ej heller någon plombering, utan flaskan är helt enkelt öppen, så den kan ju till och med vara använd!! Jag accepterar inte en sådan här leverans!
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 15 månader sedan
   Hej Lena. Ta gärna kontakt med oss på kundtjänst så skall vi se till så att en pump skickas till dig. De verkar onekligen som om det skett ett misstag i samband med packandet av din beställning. Du når oss enklast via chatten. Det går även bra att maila till fraga@lyko.se. Angående eventuell plombering så är det långt ifrån alla produkter vi säljer som har en sådan. Vi levererar varorna så som de kommer till oss från leverantör/tillverkare. //Maria, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 23 månader sedan

  När?

  När kommer denna produkt in i lager igen? Jag har väntat på att få mail om det i minst en månad. Ska ni få in produkten igen över huvud taget?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 23 månader sedan
   Hej! Denna produkt ska komma in igen men den är tyvärr även tillfälligt slut hos våran leverantör så därav har vi inte fått något exakt datum ännu.
   gillar
  • anette
   för 16 månader sedan
   Bruksanvisning tack tål inte vissa ämnen
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 16 månader sedan
   Hej Anette. Nu har vi lagt upp innehållsförteckning under produktinformationen. Vi rekommenderar alltid att man läser innehållsförteckningen på förpackningen för att vara säker på att innehållet ej förändrats sedan vi publicerade innehållsförteckningen. //Maria, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019