Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lancôme Génifique Sensitive 20ml

2 Betyg
695:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Ett dubbelkoncentrerat serum som bygger på alla fördelarna med den ikoniska Advanced Génifique Youth Activator, med tillskott av ett nytt, lugnande probiotiskt extrakt och en blå ampull fylld med flera aktiva antioxidanter. Det är ett färskt högkoncentrat som utlöses och aktiveras med ett enkelt klick, blandas med flaskans innehåll av serum och ger en månads behandling med maximal effekt. När huden utsätts för påfrestande dagar får den effektiv hjälp genom lugnande vård så att dess naturliga, fräscha utstrålning återställs.

Advanced Génifique Sensitive är ett dubbelkoncentrerat serum:
1 månadskur med intensiv vård för dagar när huden behöver särskild uppmärksamhet.

En bra lösning för en kritisk situation Advanced Génifique Sensitive är en teknologisk framgång som kombinerar alla de effektiva egenskaperna från Advanced Génifique serum med ett nytt lugnande probiotiskt extrakt av Lactobacillus, stärkande E-vitamin och ferulinsyra. Ferulinsyra är mycket effektiv men svår att stabilisera, och Lancômes laboratorier har lyckats isolera egenskaperna i en ampull med färskt innehåll. Innehållet aktiveras först när ampullen utlöses och bevarar sin maximala effekt i en månad.

När produkten aktiveras utlöses de aktiva ingredienserna i ampullen och blandas med flaskans innehåll till en effektiv kur full av antioxidanter som målinriktat bekämpar många av de fria radikaler som angriper huden och skyddar huden under hela kuren. Med Advanced Génefique Sensitive får huden dubbel vård och dubbelt skydd genom Youth Activator-basen och den blå ampullen fylld med antioxidanter. Effekten syns direkt. Huden blir lugn och fri från de obehagliga besvär som känslig hud medför, återfinner sin balans och återfår sin naturliga skönhet. Med denna unika flaska går det att optimera sin hudvård exakt när det behövs. När flaskan har öppnats räcker den till en månads daglig användning av det färska innehållet. En månad för att lugna huden, få den i balans och stärka dess naturliga motståndskraft.

4 steg för att aktivera Advanced Génifique Sensitive
 1. Tryck och vrid på överdelen av ampullen med antioxidanter. Då blandas ferulinsyra och E-vitamin med basen av Advanced Génifique Youth Activator, som är berikad med Lactobacillus.
 2. Skaka flaskan så att innehållet blandas till en enhetlig form.
 3. Ta bort den tomma blå ampullen.
 4. Placera silverpipetten i flaskan.


Advanced Génifique Sensitive aktiveras med ett enkelt klick och är färdig att använda under de kommande 30 dagarna – eller tills flaskan är tom!*

Behandlingen kan upprepas varje gång huden känns känslig och behöver extra stöd.

Advanced Génifique Sensitive används varje morgon och kväll. Fördela några droppar på ren hud före din vanliga ansiktsvård.

Om Advanced Génifique redan är en del av din dagliga rutin kan du fortsätta använda den på morgonen och använda Advanced Génefique Sensitive på kvällen.

*Advanced Genifique Sensistive – bör användas inom 2 månader efter att flaskan har aktiverats och produkten har börjat användas.

20ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2065-323-0020

Gåva på köpet

Handla produkter från Lancome för 600 kr - få en lyxig gåva på köpet!

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
944:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Ett mirakel på flaska!

  Genefique sensitive är i särklass det bästa serumet jag haft. Jag har alltid haft svårt att hitta en produkt som verkligen dämpar rodnaden jag har på kinderna. Efter bara någon vecka såg och kände jag skillnad både med och utan make up. Huden såg mycket jämnare ut, den fick lyster och resultatet på sminket var helt otroligt! Du behöver heller inte snåla med mängden eftersom det är en två månaders kur. Jag hade fortfarande kvar efter den tiden. Jag rekommenderar denna starkt! 5 av 5⭐️
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018