Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 15 betyg
1
0
2
2
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Favoritmascaran!

  Min absoluta favoritmascara! Separerar fransarna och gör de tjocka och svarta, precis som jag vill ha det. Namnet håller vad det lovar - man får riktiga doll eyes!
  7 gillar
 • för 2 månader sedan

  när kommer den in igen?

  hej!
  När kommer mascaran in igen?
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Wilma!
   Det ser ut som att det blivit en försening hos vår leverantör på den här produkten, så jag kan tyvärr inte se när den beräknas komma in. Mitt tips är, om du inte redan har gjort det, att Bevaka produkten. Då får du ett mejl när den finns i lager igen! :)
   1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Helt enkelt bäst

  Finns ingen annan mascara som är bättre än den här. Punkt.
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Urdålig

  Håller tyvärr inte alls med om någon av de tidigare kommentarerna, så besviken på den här mascaran. Hittar tio gånger bättre mascaror för hundralappen.. Började tappa extremt mycket fransar så fort jag började använda denna, gav den två veckor sen var alltför många fransar borta.. Ger dålig volym och längd på fransarna och håller inte volymen för fem öre. Urkass.
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Palmolja?

  Har ni någon mascara som är fri från palmolja?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 9 månader sedan
   Hej Annika. Menar du just från Lancôme eller menar du i vårt sortiment överlag?
   Gilla
 • för 11 månader sedan

  Mja

  Jag är inte imponerad. En ok mascara, men den gav inte några långa fransar. Dottern jämförde med L'Oréal telescopic mascara, och den gav märkbart längre fransar än doll eyes. Nej, inget återköp för mig.
  1 gillar

Lancôme
Hypnôse
Doll Eyes Mascara Waterproof 01

15 Betyg
315:-
Hypnôse Doll Eyes har hämtat inspiration från alla unga flickors dröm om långa, tjocka och separerade fransar – helt enkelt äkta dockögonfransar! Tack vara mascarans fantastiska borste och den nya formeln, lever Hypnôse Doll Eyes upp till förväntningarna och ger ögonen en vacker och intensiv blick.

För en behaglig applicering är mascaran berikad med en "fiber shine"-formel som ger fransarna extra glans. Formeln innehåller både mjukt och hårt vax, det ena bygger upp volymen och det andra skapar den perfekta böjen på fransarna. Slutligen ser "ultrastretch"-komplexet med förlängande polymerer till att fransarna direkt får en känsla av lösögonfransar. Resultatet är imponerande.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019