Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lancôme Teint Visionnaire Foundation Lys Rosé 02

Bli först med att betygsätta produkten
535:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Teint Visionnaire är mycket mer än en foundation. Det är en makeupduo med hudvårdande egenskaper som skapar den perfekta huden, resultat av synergin mellan avancerad forskning och Lancômes makeupexpertis. För första gången har en korrigerande concealer och foundation som ger en perfekt täckning och ett naturligt resultat förenats i en och samma produkt.

I flaskans lock finns en inbyggd concealer som innehåller vitamin CG, känd för sin uppljusande effekt. Concealerns fasta konsistens är enkel att applicera på specifika områden som exempelvis pigmentfläckar, rodnader och mörka ringar. Dessa retuscheras omedelbart optiskt och blir på sikt ljusare eller försvinner helt. En fjäderlätt och flytande foundation som gör huden naturligt jämn, ren och klar. Den jämnar ut färgskillnader och fina linjer vilket resulterar i en perfekt hud med en vacker, jämn och slät struktur utan synliga rynkor. Foundation innehåller SPF 20.

Lägg lite High Coverage Precision Corrector på fingertoppen och applicera på ojämnheter för optimal täckning före eller efter foundation. Applicera Sheer Perfecting Foundation med en borste eller med fingrarna över hela ansiktet för att minska ojämnheter. Börja applicera i mitten av ansiktet och arbeta utåt.

30ml
Lancôme

Köps ofta tillsammans

Lancôme Teint Visionnaire Foundation Lys Rosé 02
Matrix Biolage HydraSource Detangling Solution 400ml
Pris för allt
694:-

Köps ofta tillsammans

Lancôme Teint Visionnaire Foundation Lys Rosé 02
bareMinerals Moxie Plumping Lipgloss Charmer
Goldwell StyleSign Unlimitor 150ml
Pris för allt
1009:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018