2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 9 betyg
0
0
0
3
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Älsk på den

  Jag har använt den i många år och ibland provar jag något annan märke men jag återvänder alltid till denna!
  9 gillar
 • för 1 månad sedan

  Lancôme Definicils

  Har provat så många olika mascara men återkommer till denna varje gång. Nu är det denna mascara som gäller. Den delar fransarna och ger ett snyggt och naturligt utseende. Mycket bra!
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Värd att prova!

  Denna mascara ger så fint resultat! Långa, separerade fransar och den håller såå länge. Väldigt enkel att arbeta med, perfekt konsistens som inte kladdar och efter att man har vant sig vid den så är det svårt att byta till någon annan( i alla fall för mig). Har köpt den två gånger och den första använde jag nog i ett år....utan att den började smula. Finns ju billigare mascaror men inte någon bättre enligt mig, absolut värt pengarna!
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  5+

  Har använt denna i säkert 20 år. Jag lägger inte mycket pengar på smink, men när det gäller mascara, som jag använder varje dag, vill jag ha det bästa. Lättapplicerad, efter 12+ timmar är den lika fräsch än utan minsta tecken på att flaga. Jag har långa, naturligt böjda fransar och den smala borsten gör den så lättapplicerad. Fransarna ser ännu längre ut och blir fint separerade. Kommer aldrig att byta.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Bästa mascaran!!

  Finns ingen bättre mascara som ger fina fransar och fin & naturlig längd som aldrig klumpar sig,denna kommer alltid få bo i min sminkväska
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Precis som den beskrivs.

  En definerande och separerande mascara med naturlig look.
  Själv hade jag velat ha den lite mer förlängande och intensiv för att den skulle vara min favorit men fortfarande en riktigt bra mascara och faktiskt exakt som den beskrivs.
  5 gillar

Lancôme
Definicils
Mascara Noir Infini 01

9 Betyg
315:-
Längd, separation och naturlig effekt. Det bästa valet för en perfekt balans mellan längd och separation, med en touch av volym. Oftalmologiskt testad.

Applicera från rot till topp, zick-zacka för att sprida konsistensen och få väl separerade fransar.

6ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019