3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 21 betyg
0
1
2
4
14
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Alltid fint resultat!

  Användt denna maskaran i flera år nu och alltid lika nöjd.
  Klumpar inte och ger stora fina fransar.
  7 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 månader sedan

  Separerande!

  Sitter jättebra väldigt lätt att måla med och separerar fransarna super!! Klumpar inte men ger en fin volym.
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  För bra

  Denna mascaran är helt sjuk, den ger nästan för bra resultat! Den håller verkligen vad den lovar. #tävling
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Jättefin! Tills jag skrattade till tårar.

  Bra borste som gör det lätt att komma åt överallt. Första lagret kändes mjukt och jämnt fördelat, men det går att bygga upp volymen med fler lager. LP ha fina fransar.

  Motståndskraften mot tårar är dock noll. Vad händer om det regnar? Bilden är strax efter att jag har skrattat till tårar. Så vill i alla fall inte jag se ut när jag har roligt.
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Ny favorit!

  Har hört bra om denna ett br atag men hade precis köpt Hypnôse Volume-À-Porter Mascara så ville vänta lite, brukade gilla "gummi" bortsar i mascaror därav valde jag Volume-À-Porter men nu när jag köpt denna Doll Eyes mascaran så har jag hittat en ny favorit! Borsten är lång och når överallt runt ögat och ger av bra mängd mascara. Lätt att fördela och bygga upp på fransarna utan att den klumpar, och mina känsliga ögon(som inte klarar av tex maybellines mascaror) tål denna. Värt priset! På bilden har jag en permanent ögonfransböjning så att ni vet, vill inte ge en falsk bild av mascaran. Har rätt korta fransar som är böjda uppåt pga det så kan se ut som mascaran inte ger effekt men är pga mina egna fransar... Använde även front kameran(vilken inte är så bra :-) ) så kanske dålig men lita på mig den är bra! #tävling
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Såå bra men...

  Verkligen en helt fantastisk mascara, men ögonen bara tokrinner, svider nästan så fort jag kommer nära ögat med borsten (har tokkänsliga ögon). Så avundsjuk på er som kan använda denna lilla dröm!
  1 gillar

Lancôme
Hypnôse
Doll Eyes Mascara Noir Intense (Extra Black) 11 Noir Intense 11

21 Betyg
315:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Tack vare mascarans fantastiska borste och den nya formeln, lever Hypnôse Doll Eyes upp till förväntningarna och ger ögonen en vacker och intensiv blick. För en behaglig applicering är mascaran berikad med en "fiber shine"-formel som ger fransarna extra glans. Formeln innehåller både mjukt och hårt vax, det ena bygger upp volymen och det andra skapar den perfekta böjen på fransarna. Slutligen ser "ultrastretch"-komplexet med förlängande polymerer till att fransarna direkt får en känsla av lösögonfransar. Resultatet är imponerande!

Köps ofta tillsammans

530:-
613:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019