Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 2 betyg
0
1
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Hur man överbevisar sin make att bra hudvård faktiskt hjälper.

  Ett säkert kort för att överbevisa en skeptiker är Visionaire Cresendo.
  Hur jag lyckades övertyga min man att under 28 dagar testa en peelingkur låter jag dock kvarstå som ett mysterium. Det intressanta är att vi faktiskt gjorde det tillsammans och resultatet vart över våra förväntningar.
  Redan under fas ett kunde vi se skillnad, särskilt på maken som inte använder hudvårdsprodukter i vanliga fall.
  Han kände ganska snabbt hur huden blev varmare och spände lite. Inte obehagligt men annorlunda. Som att någonting faktiskt hände med huden. Detta var nog den stora anledningen till att han fullföljde behandlingen. Han blev helt enkelt nyfiken.
  Resultatet med slätare, lenare och framförallt mindre skavanker kommer smygande på, när 28 dagar har gått så kan man inte annat än att applådera till en fantastisk produkt med ett ännu mer fantastiskt resultat.
  Min mans hy är vad man skulle kunna kalla vindpinad. En hud som utsatts för solsken utan större ansträngningar om solskydd och väder och vind. Det var så roligt att han verkligen kommenterade de positiva förändringar som skett med hyn. Allt från en jämnare hudton, mindre synliga linjer och pigmentfläckar och mer lyster. För så är det, det funkar och det funkar.
  Vi blev båda supernöjda med resultatet och kommer att göra samma behandling igen när det blir dags. Jag blev så glad att jag kunde göra kuren utan problem trots att jag har rosacea. Bäst av allt är att nästa gång kommer jag inte behöva tjata för att han ska göra kuren.
  2 gillar
 • för 13 månader sedan

  Lever inte upp till förväntningarna

  Jag har bara använt den i en vecka än så jag kan inte säga om den fungerar eller inte. Men jag är missnöjd med att jag inte känt av något än. Känner mig bara kladdig utav den! Inget pirr i huden alls. Får se om steg 2 blir bättre.
  Gilla

Lancôme
Visionnaire
Crescendo Bi-phased Exfoliator 30 ml

2 Betyg
710:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Visionnaire Cresendo är en peeling kur som man låter verka under natten. En kur på 28 dagar som kommer att revolutionera din hy. Behållaren har två ändar, där vardera sida motsvarar en del av kuren.

Del 1 används i 14 dagar för att ge huden en lätt exfoliering.
Del 2 används därefter i ytterligare 14 dagar och fokuserar på maximal förnyelse.

Denna intensivt rengörande behandling kommer att göra att du upplever en positiv effekt på rynkor, fina linjer, din hudtextur samt pigmentfläckar. Tänk på att använda en dagcreme med SPF, t.ex. Visionnaire Day Creme SPF 20, när du använder Visionnaire Crescendo.

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2065-237-0030

Köps ofta tillsammans

789:-
918:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019