1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 35 betyg
7
3
1
5
19
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Super bra!

  Detta är det bästa schampot och balsam jag någonsin använt. Mitt hår blir jätte mjukt och får så fin glans.
  7 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Lager?

  Hej!
  När kommer dessa tillbaka?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Emma! 😊
   Vi beräknas få in dessa igen under nästa vecka 👍😃
   Gilla
 • för 9 månader sedan

  Utmärkt!

  Gillar dessa produkter enormt. Balsamet är riktigt tjockt och krämigt men tynger inte ner mitt hår alls. Shampot får ett härligt och tjockt skum. Jag har ett hår som har blivit behandlat många gånger genom åren och ock vare det ganska slitet, men dessa fungerar super!
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Bästa schampoo och balsam

  Har provat dom flesta schampoo och balsam men återkommer alltid till denna produkt! Älskar lukten och att håret blir glansigt och mjukt!
  1 gillar
 • för 9 månader sedan

  Funkar bra

  Bra schampoo och balsam. Väldigt drygt.
  Man behöver inte ta så mycket, en 5 krona av schampoo räcker gott. Kan behöva ta lite mer av balsam. Men det är vanligt att balsam ska ta slut först :)

  #tävling
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  För alla!

  En schampo och balsam-duo som passar till alla hår. Extra bra för färgade hår såklart, men även för andra som vill ha ett milt och bra schampo och balsam. Ger fin glans och bra skydd till håret!
  1 gillar

Lanza
Healing Color
Preserving Paket

35 Betyg
439:-Rek. pris 699:-35
Fri frakt, kan skickas omgående
 • Färgbevarande
 • Extra milt - sulfat-fri
 • Trippelt UV-skydd
 • pH 5.5

 

Shampoo:

Vad är det?

Color Preserving Shampoo är ett extremt färg- bevarande schampo som avlägsnar föroreningar varsamt. Den har extra mild, sulfat-fri formula som är skonsam mot håret och ger det silkesglans. Tack vare Flower Shield ComplexTM skyddar den håret i hela färgspektret. Dessutom är den berikad med trippelt UV-skydd samt Keratin Bond System 2TM.

Användning:
Applicera en riklig mängd i vått hår och arbeta uppett ordentligt lödder. Skölj noggrant. Fortsätt med Color Preserving Conditioner och Fade Protector & Moisturizer för ett maximalt färgbevarande resultat.

750ml

Conditioner:

Vad är det?
Color Preserving Conditioner är ett oöverträffat färgbevarande balsam med ultravårdande formula som jämnar- & reder ut håret och ger det en silkeslik mjukhet och strålande glans. Den gör håret upp till 50% lättare att reda ut. Tack vare Flower Shield ComplexTM skyddar den håret i hela färgspektret. Dessutom är den berikad med trippelt UV-skydd samt Keratin Bond System 2TM.

Anvädning:
Applicera i fuktigt hår efter schamponering med Color Preserving Shampoo. Arbeta igenom håret från hårfäste till toppar och skölj noggrant. Fortsätt med Fade Protector & Moisturizer för att säkerställa ett maximalt färgbevarande resultat.

750ml

Köps ofta tillsammans

538:-
927:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter