Lanza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo 300ml

21 Betyg
229:-Rek. pris 299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml300 ml
Beskrivning
Ingredienser
 • Färgbevarande shampo
 • Fukttillförande med Nanoteknik
 • Reder ut och ger mjukhet utan att tynga
 • Reparerande egenskaper
 • Ger Glans

  Det här otroligt krämiga schampot innehåller en extra mild och sulfatfri formula med en blandning av tahitisk tamanuolja och polynesiska växter med lugnande effekt. Deras reparerande aktiva ämnen tillför fukt långt in i hårets uttorkade områden. Naturligt gugoextrakt ger ett riktligt lödder som varsamt avlägsnar föroreningar. Håret får en ny fräschör och en hälsosam lyster.

  Tahitisk tamanunöt Tahitierna ansåg att det sällsynta tamanuträdet var naturens välsignelse. Av tradition har nöten använts för att läka sår, tillföra fukt och skydda mot solen. Nöten innehåller en lätt olja som har exceptionella fuktgivande egenskaper. Innehåller rikligt med essentiella fettsyror och lipider, och ger ett hår som är smidigt, silkeslent och glänsande.

  Polynesisk gugo Gugo är en otrolig upptäckt inom hårvårdsområdet. Under generationer har den polynesiska urbefolkningen använt gugo som en naturlig schampoingrediens för att varsamt fräscha upp och rengöra håret. Gugobarkextrakt ingår i Tamanu Cream Shampoo och ger ett överflöd av lödder som lyfter bort föroreningar utan att avlägsna viktiga oljor och näringsämnen från håret.

  HYDRERA & REPARERA
  L"ANZA-serien Healing Moisture innehåller
  formulor med en blandning av sällsynta och exotiska fuktgivande växter från Polynesien, som med sina avancerade reparerande aktiva ämnen ger extra torrt hår optimalt med fukt. Keratin Healing System™ med Nano Science (102) fördelar lugnande mjukgörare som tränger djupt in i hårets inre lager och därefter kapslar in fukten. Det ger en jämn yta och en mjukhet och glans som varar länge. Håret blir otroligt lent och får förnyad lyster.

  VETENSKAP
  Keratin Healing System™
  Djupgående fukt som inte tynger
  Med avancerad teknik använder L"ANZA:s legendariska Keratin Healing System™ Nano Science (102) som gör att finfördelade fuktgivande ingredienser kan tränga djupt in i hårets inre lager och ger snabb och fullständig hydrering. Dessa små fuktgivande partiklar tränger djupt in i håret i stället för att lägga sig på ytan och tynga. Resultatet är ett hår som är otroligt mjukt och silkeslent och får en enorm fyllighet, även i de allra finaste hårslingorna.
  Kapslar in mjukhet och glans Efter hydreringen återställs håret så att den livgivande fukten snabbt kapslas in och avdunstning förhindras. Det gör att håret håller sig mjukt, smidigt och silkeslent ännu längre. L"ANZA:s egen läkningsprocess gör också att färgpigmenten hålls kvar i hårets inre lager, vilket resulterar i en hårfärg som varar längre.
  Hår som inte har läkt är poröst. Det gör att fukt kan tränga ut, vilket resulterar i ett torrare hår. Keratin Healing System kapslar in fukten, vilket gör att håret bibehåller sin fuktighet upp till 2 gånger så länge.


  300ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1177-339-0300

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
458:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
649:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.0

Baserat på 21 betyg
1
2
3
4
11
 • för 2 månader sedan

  wow!

  Använder denna dagligen i mitt tunna blonda skandinaviska hår, håret känns väldigt återfuktat och glansigt redan efter en användning utan att tynga ner. Konsistensen är väldigt krämig vilket gör att den är superdryg, tvättar med detta 2 gånger vid varje tvätt! Rekommenderar starkt
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Lanza schampoo

  Väldigt drygt, ger ett mycket krämigt lödder. Lyxigt. Luktar mycket kokos, men jag gillar det.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 månader sedan

  Mjukt

  Ett otroligt shampo som ger ett mjukt och krämigt lödder och lämnar håret lent och följsamt. Doftar underbart av söt kokos!
  Lanza över lag tycker jag är rätt tunga produkter men vet också att många skandinaviska hår älskar dessa, så de är absolut värda att prova!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Luktar magiskt !

  Återfuktande shampoo och ger mer liv och lyster till ditt hår!
  Luktar magiskt också :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 månader sedan

  Fukt!

  Fuktgivande och bra schampo! Håret blir glansigt och lent.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.