1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 12 betyg
1
0
0
2
9
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Värmeskydd med stadga

  Ett jätte bra alternativ för de som vill ha något att spraya i håret innan man fönar för att få lite mer struktur på håret eller för de som känner att lockarna alltid släpper för fort. Om man sprayar denna på varje slinga innan man lockar håret, så håller lockarna hela dagen! En jätte bra produkt och ett plus är ju att den även är stärkande för håret.
  7 gillar
 • för 1 månad sedan

  Värmeskydd!!

  Ger hållbara lockar till min cerawand. Lite stuns & stadga i lockarna & vilken glans den tillför håret 😍 kanske inte så dryg produkt..då jag har i en del i håret..vill ju inte bränna sönder håret. Men denna kommer jag absolut att köpa fler gånger #tävling
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Bra resultat

  Oj säger jag till obörja med! Hade inga förväntningar då jag bara behövde något då mitt hår behöver tas hand om mer. Men jag använde detta här omdagen när jag skulle locka. Glömde spray denna gång då jag aldrig brukar ha de me lockarna höll rikrigt länge ändån och de brukar dom inte då jag har så flygigt o lätt hår. Luktar gott och va rikrigt bra 👍 #tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Använder inget annat

  Jag har använt denna produkt i några år nu och ingen annan duger. Det ger lagom mycket stadga, minskar elektricitiet och ger glans vid plattning och föning.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Perfekt att locka i

  Denna är verkligen grym att använda när man ska locka håret. Den har en del stadga vilket gör att lockarna håller ihop sig väldigt bra. Jag brukar spraya i, locka, låta de svalna och sen dra ut lockarna för ett lite naturligare resultat och antingen spraya ett extra spray med denna eller hårspray för lite extra stadga! Sen håller frisyren verkligen kanon!
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Stadga och hållbarhet

  Ett värmeskydd med lätt stadga som gör att stylingen håller bättre! Brukar spraya i innan jag lockar håret och dom håller tills nästa tvätt!
  Gilla

Lanza
Healing Style
Strait-Line Thermal Defense 200 ml

12 Betyg
229:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Vad är det?
Thermal Defense är ett hjälpmedel vid värmefor- mering, som skyddar håret mot värmeskador, med yttersta fasthet och styrka och enastående glans.

Optimerar användandet av plattjärn, lockjärn och fönfrisyrtekniker, genom att öka hållfastheten och motståndskraften mot fuktighet.

Hur används den?
För föning: Håll fl askan 20 cm från huvudet och spraya direkt på fuktigt hår.

För frisering med varmt redskap på torrt hår:
Spraya på torrt hår innan användningen av varma redskap. Arbeta i sektioner. Låt håret svalna, borsta det sedan eller separera det med fi ngrarna.

HuvudIngredienser:
Keratin Bond System (150 MW):
Stärker håret och återställer dess inre struk- tur.

PVM/MA Copolymer:
Vattenlösliga polymer som tillför större fast- het utan att öka volymen. Motståndskraftig mot fuktighet.
Extrakt av &rdquoComfrey&rdquo-rot, brännässla och kryddnejlika:
Naturliga örter som ger glans.

Vår favorit när vi plattar hår!

200ml

Köps ofta tillsammans

528:-
907:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020