Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 4 betyg
0
1
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Fransarna håller sig på plats!

  Tips till alla som har fransförlängning! Lätt att pupma ut skummet på en bommulspad och hålla mot fransarna för att få bort mascara. Får bort mascaran bra och fransarna håller sig på plats!
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  hej

  finns denna produkt i butik?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Lisa 🌸 Vi kan inte se butikernas utbud/lager. Men kolla gärna direkt med den butik som ligger närmast dig lyko.se/butiker Ha en superdag 🐯
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Inte bra för fransarna.

  Har testat denna franstvätten och en från salongen där jag gör mina fransar. Med denna franstvätt tappade jag dubbelt så mkt fransar jämfört med den andra jag köpte. Inte bra om man inte vill göra en stor franspåfyllning varannan vecka. Annars luktar den gott, men det är väl det enda.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Toppen produkt

  Använder varje dag och älskar doften ! 5 av 5
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Glycol?

  Hej! Har blivit tillsagd att undvika just propylene glycol och andra lösande ämnen på min Fransförlängning, men letar nu febrilt efter ett billigare alternativ till Lash for Lash - ser dock till mina stora förvånan att den innehåller propylene glycol - VAD gäller???
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 8 månader sedan
   Detta svar har jag fått från Lash for Lash angående Propylene Glykol:

   Vi har fått många frågor om ingrediensen Propylene Glycol, att den ska vara dålig för fransförlängning, så nu ska vi spräcka hål på denna myten.
   Propylene Glycol är ett lösningsmedel som fungerar som bakterie dödande, den motverkar att rengöringen inte blir dålig som ett konserveringsmedel kan man säga. Men den hjälper även till att binda fukt. Det finns bara två olika ämnen som är dålig för limmet när det väl är härdat och det är aceton eller limremover, inget annat kan lösa upp limmet när det väl är härdat. Inte ens olja kan lösa upp limmet när det väl är härdat men om man använder vattenfast makeup måste man oftast gnugga mycket och det är det som gör att lösafransarna lossnar snabbare. Vår rengöring har noga utvalda ingredienser och är framtagen av Sandra vår grundare för ändamålet att fransarna ska hålla bättre, men även att huden ska må bra av det så därför har vi jojoba olja och aloe vera i rengöringen för att återfukta huden så man inte blir torr, den är fri från siliconer, alkohol och mineraloljor och tar effektivt men skonsamt bort sminkrester och orenheter utan att påverka lösfransarna. Vår rengöring innehåller inga ämnen som kan påverka fransförlängningen negativt.

   Jag hoppas det gör dig lite klokare 🙂
   Gilla

Lash for Lash
Foam Wash Tropical Fruit 50 ml

4 Betyg
89:-Rek. pris 149:-40
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Foam Wash för ansikte och ögonfransförlängning

Blöt ansiktet med ljummet vatten och pumpa ut skum i handen och rengör hela ansiktet och fransförlängningen, massera mjukt in skummet och skölj sedan av med ljummet vatten.

50ml

Köps ofta tillsammans

178:-
237:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020