LAYLA One Step Pen Gel Nail Polish Taupe

2 Betyg
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

One Step Pen är ett gellack i pennformat med primer, bas och topp i ett enda steg med upp till hela 3 veckors hållbarhet! 

Det är en revolutionerande produkt vilket gör att man kan använda en penna för att applicera gellack. Appliceringen blir lätt, snabb och exakt. 
Härdas under LED-lampa i 1 minut.

Att tänka på: 

 • Använd inte krämer eller oljor före applicering.
 • Gör inte manikyr dagen innan applicering.
 • Lämna aldrig en gel penna utan lock i närheten av UV-ljus.
 • Första gången du använder One Step Pen, klicka 2-3 gånger för att få produkten att komma ut?. För vissa färger det kommer att ta fler klick, så du behöver inte oroa dig.
 • Stäng alltid locket, skruva fast den med försiktighet för att förhindra att produkten kommer i kontakt med UV-ljus och hårdnar.
 • Gellacket ska härda under med en UV- eller LED-lampa, avsedd för naglar.
  Saknar du lampa rekommenderar vi Kiss Everlasting Pro Led Gel Lampa, den hittar du natuligtvis också hos oss på Lyko.se
 • Kategori:Gellack
 • Artikelnummer:
  1652-138-0003
3 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.5

Baserat på 2 betyg
1
0
0
1
0
 • för 10 månader sedan

  Suger

  Usch, ångrar att ja la pengar på fyra, kommer bubblor som förstör manikyren och det är tunt och streaky och det lossnade samma dag som nagellack brukar göra , alltså den flagnade!!! Va jättesvårt att ens få ett jämt lager :s
  gillar
  • emma
   för 8 månader sedan
   Det är inte alls konstigt att ditt gellack har försvunnit på vissa ställen då det har ett ojämnt lager med produkt även på nagelbandet och huden. Du får inte applicera produkten utanför nageln, skulle det smeta ut sig på nagelbandet eller vid sidan av måste du ta bort och applicera igen annars kommer det att hålla max en dag. Att du upplevde produkten som svår att applicera har jag inget bra svar på men jag personligen arbetar med många olika gellack, speciellt den från Laylas och L.Y.X. det ska kännas ungefär som att pensla på nagellack, kanske något mer trögflytande beroende på färgval. Det låter som att det kan vara något fel på din produkt så jag skulle rekommendera att göra en reklamation!

   Laylas one step serie med gellack bör appliceras med tunna lager annars kan din LED/UV lampa inte härda lacket ordentligt, därav bubblor och lättare för att släppa från ytan. Värt att tänka på.

   OBS! Om du redan har väldigt köra och tunna naglar kommer ditt gellack att sitta sämre.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 18 månader sedan

  Shy Salmon

  Äntligen en gellack som håller! Enda nackdelen är att det kommer ut för mycket färg när man klickar fram färgen i pennan! Jag önskar att det fanns flera färger att välja mellan !
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.