7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 18 betyg
1
1
0
6
10
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Kundtjänst på Lyko
  för 14 månader sedan

  LOVE IT! 😍💅

  Underbar sommarröd färg! Sitter riktigt bra och är lätt att applicera. Som vanligt med den här typen av lack (som skall härda under lampa) så är det viktigt att vara stadig på handen. Är man noggrann så får man ett otroligt snyggt och hållbart resultat.
  #gellack #leminimacaron #körsbärsröd
  10 gillar
 • för 1 månad sedan

  Ingen hit, waste of money

  3 lager med Honey Ginger och det är fortfarande randigt och ojämnt. Irriterar mig över att jag köpte 3 lack innan jag testade ett av dem :/ Riktigt dåligt lack, luktar jättemycket. Helt klart ett av de sämsta, om inte det allra sämsta lack jag testat.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Smidigt, snyggt och hållbart

  Så sjukt nöjd! Nagelacket har nu suttit i 10 dagar och det ser inte det minsta slitet ut. Har beställt ett helt gäng nya färger.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Mellanklass gellack

  Har använt många sorter hybrid nagellack och den är en av de sämsta. En gång i tiden har jag beställt en "orginal" shellac från Kina och fick något som liknar den här när det gäller konsistens och doft. Priset kan vara lockande, men jag bry mig om mina naglar och betalar hellre mer för Gelish, CND och OPI.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Lätt att applicera

  Enligt anvisningen i förpackningen är den lätt att applicera (beror på om du har preppat nagel ordentligt) samt härda i den söta lilla LED macaronen. Köpte färgen Rose Buttercreme. Fin som den är (2 lager), men ännu bättre när jag la på ett lager matt top lack efter (#Isadora211). Använde inte nagelfilen eller nagelbandspusharen som kom med paketet (kanske bra att ha vid resande fot). #tävling #RoseButtercreme
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Bra lack men dålig lampa

  Köpte ett kit med liten lampa och lack. Satt jättebra till en början och var superfint. Men när jag skulle göra naglarna för andra gången så kändes det som att lampan inte härdade lika bra och lacket släppte nästan direkt. Jag köpte helt enkelt en större och kraftigare lampa och nu sitter lacket i nästan två veckor! Superbra och smidigt att kunna göra egna och hållbara naglar! Minus för lampan men stort plus för lacken!
  Gilla

Le Mini Macaron
Single Gel Polish Midnight Blueberry

18 Betyg
139:-Rek. pris 179:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

3in1-formel som kombinerar baslack, färg och täckfärg i ett skikt.
Du får samma höga kvalitet och glans som hos en professionell salong - men mycket billigare!
Gör din egna gelmanikyr med vårt fantastiska lack som härdar på bara 30 sekunder!
3in1 lack som varar i upp till 10 dagar. Lacket tas lätt bort med hjälp av vårt Remover Kit.

Vi älskar vacker finish och lång hållbarhet! Och vi tror att flickor och kvinnor överallt ska ha möjligheten att njuta av de perfekta gelnaglarna som kan göras snabbt och enkelt hemma eller på resan, utan att betala stora summor och inte behöva slösa tid att gå till en salong.
 • Kategori:Gellack
 • Artikelnummer:
  2411-112-0024

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter