Leaders

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 5 betyg
2
0
1
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 11 månader sedan

  Förväntade mig mer

  Upplevde inte någonting annat än att den gav fukt. Eventuellt triggade den igång en del orenheter istället för att få bukt med dem... Vill egentligen inte säga varken bu eller bä... i o m att jag även testade en annan, för mig, ny hudvårdsprodukt i samma veva, vilket försvårar bedömningen något. Dumt av mig! Det är som bekant inte att rekommendera att introducera flera nya produkter på en gång då det blir svårt att avgöra vilken som gör vad. Well well, jag skulle kunna tänka mig att testa den igen för att ge den en ärlig chans. Reviderar denna recension när jag gjort så.
  6 gillar
 • för 17 månader sedan

  Dyr och levererar inte

  Dyr mask som inte alls uppfattas "rena upp" tillräckligt med tanke på priset. På plussidan kan dock tillskrivas att masken är lättapplicerad och håller sig på plats!
  1 gillar

Leaders
Daily Wonders
Sunshine Mask 30 ml

5 Betyg
59:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

30 ml30 ml30 ml30 ml30 ml30 ml
Beskrivning
Ingredienser
Solen kan vara bra för din hud, men glöm inte att ta hand om huden efteråt. Denna mask är precis vad du behöver efter en dag i solen! Den innehåller bland annat hjortron och edelweiss som hjälper att minska irritation och återställa fuktbalans i huden. Masken lugnar och hjälper att undvika för tidigt åldrande orsakat av sol.

Denna mask är gjord av 100% naturliga högkvalitativa bomullsfibrer och ingår LEADERS-serien Daily Wonders. Varje mask är indränkt i 25 ml värdefullt serum. Maskerna är mjuka, följsamma, väldoftande och anpassar sig till alla ansiktsformer. Maskerna är väldigt lätta att använda och gör att det blir lättare att unna sig en avkopplande stund när som helst och vart som helst.

Fria från mineraloljor, färgmedel, allergener och parabener. Dermatologiskt testad

Användning:Öppna förpackningen och vik upp masken försiktigt och applicera på rengjord hud. Anpassa masken till ansiktets konturer och koppla av i 15-20 min. Avlägsna masken och klappa in resten av serumet lätt med fingertopparna. Använd gärna serumet som är kvar i förpackningen på halsen och dekolletage. Använd en eller två gånger i veckan, inte mer än två gånger per vecka om du har känslig hud.

25ml

Köps ofta tillsammans

88:-
477:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019