Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.4

Baserat på 18 betyg
8
3
2
2
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  #guld

  Älskart! Håret blir fantastiskt
  4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 35 månader sedan

  nej tack.

  torkade ut mitt hår fullständigt, kändes som att det skulle knäckas av när jag rörde vid det.
  3 gillar
 • för 5 månader sedan

  Nää..

  Kan inte säga att dessa produkter fick mitt hår att växa längre eller snabbare. De har en doft som påminner om generisk herrparfym, vilket jag kan tycka är ganska härligt. Dock blir håret rätt frissigt, speciellt om man inte ger inpackningen den tid den behöver. Kommer inte köpa igen. :)
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Wow!! Jag har äntligen lyckats hitta hjälp!!

  Jag har 1/2 långt hår som består av jätte tunna hårstrån. Väldigt torrt på längderna och hårbotten blir snabbt fet. Värst av allt är att jag senaste åren tappar extremt mycket hår. Så pass att jag kollat upp mig hos läkare. Senaste åren har 1/3 av mitt hår försvunnit. Vilket är ett stort problem för mig. Så jag gjorde nu en chansning och köpte detta kit. Och kan bara säga WOW hittills!
  Nu kan jag vänta dubbelt så många dagar att tvätta de än tidigare. Då de håller sig fräscht mycket längre, de feta i hårbotten är borta och mina ”torra” längder ser normala ut. Dessutom ger detta mer volym i håret = känns tjockare. Jag tappar betydligt mindre hår, kan tom säga att de halverats! Så som ni förstår så känner jag mig som en ”vinnare” redan nu!!! Allt detta efter BARA snart 2 veckors användande. Om dessa produkter faktiskt får håret att växa snabbare vet jag inte, de får tiden avgöra helt enkelt. Men så här långt har jag en underbar känsla! Och de räcker väldigt långt för mig! Doften på dessa produkter luktar väldigt fräscht och gott. Doften påminner om lite ”herr”/ Unisex. Doften finns kvar i håret efter flera dagar vilket känns fräscht. Men håret doftar inte så mycket att de stör när du har andra dofter på dig.
  Schampoo/ Balsam är ”relativt” drygt. Ca en olivs storlek/ tillfälle. Schampot går åt lite mer, då jag schampoonerar 2 ggr efter varandra. 1:a gången löddrar de ingenting, 2:a gången får jag fram ett rikt lödder. Håret känns jätte strävt med schampot och inpackningen, lite bättre efter balsam. Strävheten sitter kvar så länge de är blött/fuktigt = jag tror att de med tjockt hår upplever de trassligt. Men när håret är helt torrt är strävheten borta och de är mjukt, glansigt, och lätt format. Jag tycker om förpackningarna, coolt rosa. Ett + för ”korken” på flaskorna som är lätt att öppna/ stänga med blöta händer. Ett stort + för det bra priset! Dessa produkter rekommenderar jag starkt! Och de kommer alltid nu finnas i mitt hem! #tävling
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Älskar

  Har använt denna produkt i ca en månad om inte lite mer nu, om håret växer vet jag inte har inte tänkt på det så mycket, MEN däremot så älskar jag hur mitt hår känns efter, i början kunde det bli lite trassligt som många skriver men ju mer jag använde den ju mer lent och mjukt blev mitt hår samtidigt som att det inte gör mitt hår fettigt alls från att ha tvättat det 3 ggr i veckan till att inte behöva göra det mer än 1 gång i veckan nu, och ett tips ju längre ni har i hårinpackningen och balsamet efteråt ju mindre trassligt blir det sen, snåla inte med tiden!!!
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Inte bra

  Håret blir torrt och varken inpackningen eller balsamet hjälper för att reda ut tovor
  1 gillar
 • för 12 månader sedan

  Inget för mitt hår

  Mitt hår tovas ihop totalt trots inpackningen och balsam. Får spendera 5-10 min med att reda ut och borsta, vilket inte alls känns så hälsosamt för håret. 4 tvättar fick räcka. Jag vill inte använda upp produkterna ens. Bortkastade pengar tyvärr 😏
  1 gillar

Lee Stafford
Hair Growth Paket

18 Betyg
249:-Rek. pris 307:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Lee Stafford Hair Growth Shampoo är ett proteinbaserat komplex som tillför näring till hårsäckarna och skapar en hälsosam miljö i hårbotten så att håret kan växa snabbare. Schampot är fuktgivande och balanserande med hydrolyserat veteprotein, som hjälper till att stimulera hårbotten och hårsäckarna samt hjälper håret att bli smidigare, friskare och mjukare.

Användning:
Applicera i vått hår, massera upp ett lödder och skölj väl. Använd sedan Lee Stafford Hair Growth Conditioner för bästa resultat.

200ml

Lee Stafford Hair Growth Conditioner är en krämig balsam som ger näring åt hårbotten för att få den perfekta basen där friskt hår kan växa. Via återfuktning från topp till rot hjälper produkten till att reducera slitage och bibehåller hårets ideala fuktbalans - oavsett vilken längd håret har.

Använd som del av Hair Growth serien för att hjälpa håret nå sin maximalt potentiella längd.

Användning:
Schamponera först med Lee Stafford Hair Growth Shampoo och skölj väl. Massera och fördela sedan in detta balsam jämnt över håret, och skölj väl.

200ml

Lee Stafford Hair Growth Treatment är en intensiv inpackning som innehåller ett proteinbaserat komplex som motverkar att hårstrået bryts av eller skadas innan det når sin maximala önskade längd. Eftersom håret behåller sin längd blir resultatet att håret växer fortare.
Produkten förbättrar konditionen av skadat hår genom att stärka, reparera och minska uppkomsten av spruckna hårtoppar.

Användning:
Massera in en generös mängd från hårrot till topp efter schamponeringen och låt verka i 5 minuter. Skölj noga och fortsätt som vanligt med balsam.

200ml

 

Köps ofta tillsammans

598:-
537:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019