1 användarbild
Lily Lolo

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Superskön, praktisk rougeborste

  Det här var den första rougeborsten jag köpte på sådär 15 (!) år och den är så mycket mjukare och bättre i designen än mina gamla märkesborstar som ansågs bra då, i forntiden! Väldigt skön på tunn, känslig hy, speciellt om man ofta reagerar på att borstar känns för hårda. Känns också bra att den här bara innehåller syntetiskt hår. Totalt är den ca 18 cm lång varav själva skaften är 14,5 cm. Borsthuvudet är så fiffigt att stråna är avklippta i en lagom vinkel som gör det ergonomiskt och lätt att applicera blushern.
  Jag tvättar den här borsten som alla mina makeupredskap: antingen med Dr Bronners eller Vermonts allroundtvålar som finns i många dofter + oparfymerat och i fast och flytande version. Båda märkena är ekologiska och supereffektiva för att lösa upp fett (rengör även glasögon mkt bra!) och väldigt bra som kropps- och handtvål.
  2 gillar

Lily Lolo
Brush Blush

3 Betyg
155:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Lily Lolos borstar är gjorda av finaste taklon. Borstarna är mjuka, icke allergena och hjälper till att få till det perfekta resultatet. Veganvänlig och hygiensik.

 • Kategori:Rouge
 • Artikelnummer:
  1915-128-0000

Köps ofta tillsammans

454:-
549:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter