Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lily Lolo Mineral Eye Shadow Choc Fudge

3 Betyg
55:20Rek. pris 110:-45

Fler nyanser

Lily Lolo´s mineral ögonskuggor är högpigmenterade, håller på plats länge och har en tålig finish. Skapa ljusa eller intensiva grader av färg med dessa ögonskuggor som fungerar perfekt såväl fuktade som torra. Det är ett omfattande sortiment av ögonskuggor som innehåller skonsamma ingredienser som även passar känsliga ögon.

2g

2 användarbilder
Lily Lolo

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 3 betyg
0
1
1
0
1
 • Smoky Brown - metallisk, skimrande medelbrun

  En medelvarm brun nyans, mycket glänsande, skimrande och metallisk och varmare än på Lily Lolos egna bilder. Är EJ brunrosa så jag som letade efter en sån till mina kalla färger blev besviken. Eftersom jag verkligen inte passar i den här färgen tog jag inget kort på själva sminkningen. Förmodligen är den jättefin på den med varm el t o m neutral underton i huden. Skuggan sitter ngt bättre om fuktad pensel används men inte jättebra, tyvärr. På bilden med färgutstrykningar har torr pensel används överst på handleden och fuktig nederst. Den blir litet mer metallicartad om fuktig pensel används men det syns inte jättestor skillnad på ögat tyckte jag. Skön för känsliga ögon!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Dåligt fäste, ej svart

  För detta precis var det inte värt det jag fick, den blir inte svart på ögonlocket - snarare gåaktig, fin om man lägger flera lager. Smetar ut sig efter en timme och fastnat i vecken på ögonlocken!!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019