2 användarbilder
Lily Lolo

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 3 betyg
0
1
1
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 11 månader sedan

  Smoky Brown - metallisk, skimrande medelbrun

  En medelvarm brun nyans, mycket glänsande, skimrande och metallisk och varmare än på Lily Lolos egna bilder. Är EJ brunrosa så jag som letade efter en sån till mina kalla färger blev besviken. Eftersom jag verkligen inte passar i den här färgen tog jag inget kort på själva sminkningen. Förmodligen är den jättefin på den med varm el t o m neutral underton i huden. Skuggan sitter ngt bättre om fuktad pensel används men inte jättebra, tyvärr. På bilden med färgutstrykningar har torr pensel används överst på handleden och fuktig nederst. Den blir litet mer metallicartad om fuktig pensel används men det syns inte jättestor skillnad på ögat tyckte jag. Skön för känsliga ögon!
  Gilla
 • för 37 månader sedan

  Dåligt fäste, ej svart

  För detta precis var det inte värt det jag fick, den blir inte svart på ögonlocket - snarare gåaktig, fin om man lägger flera lager. Smetar ut sig efter en timme och fastnat i vecken på ögonlocken!!
  Gilla

Lily Lolo
Mineral Eye Shadow Deep Purple Deep Purple

3 Betyg
79:-Rek. pris 110:-

Fler nyanser

Lily Lolo´s mineral ögonskuggor är högpigmenterade, håller på plats länge och har en tålig finish. Skapa ljusa eller intensiva grader av färg med dessa ögonskuggor som fungerar perfekt såväl fuktade som torra. Det är ett omfattande sortiment av ögonskuggor som innehåller skonsamma ingredienser som även passar känsliga ögon.

2g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019