Lily Lolo Natural Lip Gloss Whisper

1 Betyg
125:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ett underbart chokladdoftande naturligt läppglans som innehåller vitamin E och organisk jojoba, som skyddar och ger näring till dina läppar.

4g

8 användarbilder
Lily Lolo

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  English Rose - naturlig och söt! Damson Dusk - neutral nude. Bitten Pink - piggt kallrosa med silverstänk

  Alla Lily Lolos lipgloss är supersköna för torr, känslig, mogen hy och och mkt prisvärda! De är de enda som inte torkar ut mina läppar utan faktiskt verkar mjukgörande - bara det är fantastiskt. Doftar underbart och väldigt lätt av choklad och lite vanilj.
  "English Rose" är en väldigt naturlig rosa nyans utan skimmer el glitter som på Lily Lolos färgkarta står med bland de rosa nyanserna.
  Den förbättrar min egen läppfärg ett snäpp på ett klassiskt och väldigt sött sätt. Känns som att den passar till vad jag än har på mig. Jag har väldigt röda läppar av mig själv + mkt ljus hy med rosa underton så den kan nog se annorlunda ut på ngn med ljusare läppar och varm underton.
  "Damson Dusk" är en slags nude som gränsar mellan varm och kall. Kan säkert med fördel bäras av den som har varm el neutral hudton. Ser litet tråkig ut på mig men är i övrigt lika bra. Inget skimmer.
  "Bitten Pink" är den kallaste och starkaste rosa av alla Lily Lolos 9 gloss men den går inte åt fuchsia eller neon. I hylsan anar man lite, lite silverglitter. På läpparna blir det mer en förstärkning av den klara nyansen. Superfräsch sommarnyans som verkligen lyfter och piggar upp! Jag får alltid komplimanger när jag har den.
  - Jag har också haft nyansen "Scandallips" men den var ingen hit på mig eftersom den är en väldigt blek rosa som gjorde mina läppar lite ljusare - inte snyggt. Lily Lolo beskriver den som en uppseendeväckande rosa men de måste ha gjort ngn miss eftersom jag har läst många besvikna recensioner av just "Scandallips" på olika brittiska sidor.
  Stora bilden längst upp till vänster: Alla 3. Bild 2 Bitten Pink. 3 Damson Dusk. Bild 4 English Rose. Bild 5: färgutstrykningar men det är tyvärr svårt att på fotot se någon större skillnad mellan nyanserna: Till vänster Bitten Pink , i mitten English Rose och till höger Damson Dusk . I verkligheten skiljer de sig åt mer - och är mkt kallare o snyggare! Bild 5-7: Bitten Pink.
  Obs att bilderna ej hamnar i den ordning jag sätter in dem !

  + 3

  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.