Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lily Lolo Pressed Eye Shadow Stark Naked

2 Betyg
69:-Rek. pris 125:-40

Fler nyanser

Lily Lolo´s mineral ögonskuggor är högpigmenterade, håller på plats länge och har en tålig finish. Skapa ljusa eller intensiva grader av färg med dessa ögonskuggor som fungerar perfekt såväl fuktade som torra. Det är ett omfattande sortiment av ögonskuggor som innehåller skonsamma ingredienser som även passar känsliga ögon.

2g

19 användarbilder
Lily Lolo

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.5

Baserat på 2 betyg
0
0
1
1
0
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Truffle shuffle

  Färgen är fin, neutral brun/grå nyans med lite skimmer i. Så himla vacker men det som drar ner betyget är att jag får jobba så hårt med penseln och ändå syns det knappt? Om det är pigmenteringen eller inte vet jag inte men tillslut tar jag med fingret, det blir bättre men svårt att sminka utan pensel. Ändå har jag primer etc, som vanligt men får inte upp färg och svårt att få den sedan på ögonlocket! Därav mitt omdömme!

  #tävling
  #lilylolo
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Hej Anna. Har du testat att fukta borsten lite? Brukar kunna hjälpa. ☺👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Peekaboo - svalt blekrosa. Eye Candy - blekt syrenlila. Drama Queen - mörkare, kallt lila, Starry Eyed - silvrig vit med glitter o skimmer.

  Alla Lily Lolos pressade ögonskuggor kommer i väldigt snygga, praktiska spegeldosor, lika stora som den ögonbrynsfärgen kommer i, ca 6 cm i diameter. De är så sköna för känsliga ögon, irriterar inte alls och en anledning är att de är oparfymerade, som alla LL:s make up-produkter. En annan är att de är ekologiska och ej ih giftiga kemikalier som retar. Jag har 4 av dem: Peekaboo, Eye Candy, Drama Queen & Starry Eyed som utgör tre av mina matta basskuggor + 1 skimrig highlighter.
  "Peekaboo" som på engelska betyder "Tittut!", är den blekaste, kallaste ljust, ljust rosa man kan tänka sig. Borde heta "rosenbladsrosa" istället, tycker jag för det är en så romantisk nyans. Bra i både torrt och fuktat skick och just på den här färgen blir det ingen stor skillnad i färgintensiteten. Håller hyfsat om ögonprimer och setting powder används. Ursnygg till blek hy med kall underton eftersom det blekrosa smälter in perfekt och bara anas! Jag har den tillsammans med grå eyeliner och mascara som enkel, diskret make up till vardags och jag är väldigt nöjd med nyansen som numera är jättesvår att hitta hos andra ekomärken. Skulle få 5 stjärnor om den höll längre. På bilden med färgutstrykningen är skuggan torr till vänster och blöt till höger.
  "Eye Candy" är en kall, blekt syrenlila. Jättesnygg tillsammans med mörkare lila "Drama Queen", som också är kall utan rött i eller med RMS Beautys "Enchanting Moonlight 68" - de är faktiskt väldigt lika med skillnaden att Lily Lolos inte får metallic-lyster när den används blöt (och att RMS är lite mer blålila). Bilden med färgutstrykningar: torr "Eye Candy" till vänster och fuktad till höger.
  "Starry Eyed" är en silverskimrande vit med lite glitter, jättefin som bl a highlighter. Ser lite krämfärgad ut på bilderna men är i verkligheten kallt vit. Obs! Bilderna hamnar INTE i den ordning jag sätter in dem, verkar hamna slumpvis tyvärr. Går också bara att lämna ETT enda betyg trots att det är olika nyanser som faktiskt kan ha olika hållbarhet.

  + 7

  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019