6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 145 betyg
2
7
7
25
104
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Absolut bäst bäst bäst!

  Detta torrschampo är det absolut bästa som finns på marknaden, ja det är lite dyrare än de flesta men det är också bästa! Jag har svart hår har alltid haft svårt att hitta ett bra torrschampo som inte lämnar spår av vita/gråa toner, detta torrschampo lämnar inga spår alls kan jag lova! Värt varenda krona :) Köp!
  18 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 16 månader sedan
   Hej Eva!

   Detta torrshampoo är väldigt skonsamt och ska inte skada håret men försök att undvika fästena så gott det går.
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Nja, inte värt hypen...

  Tyvärr besviken på denna. Efter att ha hört såå bra om den var jag tvungen att testa. Missförstå mig rätt, den är inte dålig, men för detta pris förväntade jag mig mycket mer. Den är INTE dryg, hårbotten blir lätt irriterad vid mycket användning och den lämnar synliga spår. Visst, den suger upp fett i håret men det är typ det...
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Full dry volume blast

  hur är denna jämfört med volymsprayen från samma märke? någon som testat och har jämförelse?
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Bästa torrschampot!

  Jag har testat många olika torrschampon och inget har fungerat. Jag tvättade håret varje dag för det kändes så fett. Men inte längre! Nu kan jag tvätta håret varannan dag eller var tredje dag när jag använder detta torrschampo. Det är verkligen så bra! Testaaa!
  2 gillar
  • för 4 veckor sedan
   Instämmer 👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Ej prisvärt

  Torkade ut min hårbotten (är ngt känslig). Luktar gott men det vita var ngt svårt att få bort helt i hårbotten i mitt mörka hår.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Magiskt!

  Perfekt för mig med mörkt hår, syns inte alls och man behöver inte särskilt mycket produkt. Känslan i håret skriker i torrschampo men om man ska vara petig så önskar jag ännu mindre torrschampokänsla #tävling
  1 gillar

Living Proof
Perfect Hair Day
Dry Shampoo 198 ml

145 Betyg
279:-Rek. pris 289:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

92 ml198 ml
Beskrivning
Ingredienser
PRODUKTBESKRIVNING
Ett revolutionerande torrschampo som gör ditt hår RENT! Håret ser, känns och doftar rent mellan schamponeringarna. Ger en fräsch och lätt doft under hela dagen. Fungerar på alla hårfärger, lämnar inga rester. Ett torrt schampo som rensar bortom vanliga torra schampon.
Innehåller vår patenterade Healthy Hair Molecule (OFPMA) och Triple-Action Cleaning-teknologi.

Perfect Hair Day (PhD) Dry Shampoo:
absorberar och tar bort olja, svett och lukt
får ditt hår att se ut, kännas och lukta rent fungerar på alla hårfärger eftersom det inte lämnar kvar några synliga rester eller beläggningar
har en doft som håller och ger en lätt, ren doft under hela dagen
Perfect Hair Day (PhD) Dry Shampoo är perfekt för alla hårtyper.
Det är silikonfritt, säkert och formulerat för färgat och kemiskt behandlat hår.

ANVÄNDNING
Skaka väl. Håll flaskan 10-25 cm bort från torrt hår, spraya sedan Dry Shampoo sektion för sektion i svepande rörelser över smutsiga eller oljiga områden. Vänta 30 sekunder för att pudret ska aktiveras och rengöra, ta sedan bort pudret genom att massera håret med fingrarna eller borsta håret. Applicera mer om det behövs (var noga med att skaka burken igen).
Var inte orolig för att du ska förstöra din styling, Dry Shampoo tar inte bort stylingprodukterna, bara oönskad olja och smuts.

Tips:
Ser du lite vita rester? Inga bekymmer, det är rengöringen som pågår när olja och svett absorberas av torrschampot. Vänta bara 30 sekunder och borsta sedan försiktigt bort det, effektivast är en borste med vildsvinsborst. Du kan också använda en fön för att blåsa bort det.
För tjockare, grövre hår, var noga med sektioneringen.
För lockigt hår, föna bort pudret istället för att använda borste eller fingarna eftersom det kan stöka till lockarna.
Om du har mörkt hår kommer du troligen se vita rester i håret, men var lugn de är lätta att ta bort. Gnugga och massera håret med fingrarna och/eller använd en borste. En borste med vildsvinsborst är mest effektiv. Om det fortfarande finns vita rester, använd en fön.

198ml VINNARE AV ALLURE BEAUTY BREAKTHROUGH! ”The most innovative formula we’ve seen” Det revolutionerande torrschampot som du kommer att älska då det gör det du önskar... ditt hår RENT!

Köps ofta tillsammans

578:-
555:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter