1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 25 betyg
4
1
4
8
8
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Hejdå flygigt hår!

  Har provat schampoo och balsam i samma serie och när min vanliga hårolja tog slut fick jag lov att prova denna. Oljan minskar frissigheten utan att tynga ner och lämnar håret glansigt och fint, + i kanten är att den doftar väldigt gott! #lyko
  6 gillar
  • för 11 månader sedan
   Vad har du mer använt dig av? 😊
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Gör ingen skillnad

  Gör dessvärre ingen skillnad för mitt lockiga hår. Fortfarande lika frizzigt, känns nästan som att oljan inte sjunker in utan sätter sig på ytan. Katastrofal pump som medkommer, hela förpackningen är oljig nu :( Skulle ej rekommendera denna. Finns betydligt bättre i samma prisklass, bl.a. Maria Nilas soft argan oil eller Wellas professional oil. Dessvärre innehåller både dem silikoner, vilket denna olja ej gör. Men jag går nog tillbaka till silikonerna, dem funkar bäst på mitt hår.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Försvinner ur håret

  Denna produkt gjorde mig besviken då den inte alls levde upp till mina förväntningar. Jag har lockigt hår som lätt blir frissigt och torrt. Precis när produkten har applicerats kan man se/känna en viss skillnad, men endast några minuter senare känns det som att produkten har dunstat bort. Den får alltså två stjärnor och inte en endast för att den ger något slags resultat, men det försvinner lika snabbt som det uppstår. Skulle inte rekommendera!
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Silikonfri och utan massa konstiga ämnen

  Doftar lite citrus men tycker den påminner i doften av elizabeth arden green tea eller något mer i det stuket, så inte citrus som i citron diskmedel som vissa andra produkter kan dofta.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Härlig doft!

  Denna hårolja är super för dej med mkt frizz. Den innehåller inga silikoner. Så den känns liite tyngre än en vanlig olja. Räcker med en pump till att börja med sen känn efter ifall du behöver mer. Behaglig doft. Ger ett super mjukt och följsamt hår.
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Glans!

  Jättebra olja som återfuktar och ger en jättefin glans! Känns riktigt fräscht och lent när man använt den.
  2 gillar

Living Proof
No Frizz
Nourishing Oil 100 ml

25 Betyg
329:-
Fri frakt, kan skickas omgående
PRODUKTBESKRIVNING
En näringsrik olja som ger medium till tjockt hår ett revolutionerande skydd mot friss och massor av återfuktning. Snabbabsorberande formula för ett mjukt, glänsande och välmående hår.
No Frizz Nourishing Oil är en snabbabsorberande olja som tämjer och lugnar även det frissigaste av hår. Denna näringsrika oljeblandning är formulerad speciellt för att efterlikna hårets naturliga oljor, vilket ger ett revolutionerande skydd mot friss och massor av återfuktning för ett mjukt, glänsande hår som känns friskt och återfuktat.

No Frizz Nourishing Oil innehåller:
en optimerad blandning av näringsrika oljor som efterliknar hårets naturliga, och som återfuktar och gör torrt, frissigt hår smidigt och naturligt glänsande
vår patenterade Healthy Hair Molecule (OFPMA) som viktlöst blockerar fukt och ger ett mjukt och följsamt hår
Denna snabbabsorberande formula fungerar både på torrt och fuktigt hår och skapar inga beläggningar.

Nourishing Oil är silikonfri, säker och formulerad för färgat och kemiskt behandlat hår.

ANVÄNDNING
Börja med ett till två pumptag Nourishing Oil och arbeta genom fuktigt eller torrt sektionerat hår. Upprepa vid behov.
Vid användning på lockigt hår, vänta tills lockarna är torra, fördela sedan oljan i händerna, vrid och snurra lockarna med fingrarna för att tillföra frisskydd och fukt.
Nourishing Oil är lätt och snabbabsorberande. Använd den närsomhelst för att förbättra den naturliga texturen, återfukta och tämja flygighet.
No Frizz Nourishing Oil är utformad för att jämna ut och tämja hela spektrumet av frissiga hårtexturer från fint, frissigt till tjockt, frissigt till lockigt, frissigt. Om du använder på fint, frissigt hår, använd sparsamt och applicera huvudsakligen i topparna.
Tjockt, frissigt och lockigt, frissigt hår kan kräva mer produkt för bästa resultat.

100ml
 • Kategori:Hårolja
 • Artikelnummer:
  1696-134-0100

Köps ofta tillsammans

728:-
887:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019