Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 7 betyg
1
1
0
3
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 17 månader sedan

  Tjockt balsam

  Flaskan är helt fel till det här balsamet! Det är skitsvårt att få ut det ur flaskan eftersom balsamet är så tjockt. Men det är ett riktigt bra balsam, som verkligen återfuktar och tynger inte ned mitt hår. Jag har väldigt fina och tunna strån och denna går jättebra att ha till mitt hår. 😊
  2 gillar
 • för 27 månader sedan

  Funkar inte för mig

  Har ”nollat” håret innan användning och användt schampot och balsamet i snart 6 månader. Tvättar håret två gånger vid varje tvätt och sedan i med balsamet. De blir ju rent, men efter en dag är det fett och oljigt. Har inga hårprodukter i som skulle kunna vara problemet, allt är eko och utan silikon, sulfater och parabener. Innan jag började med detta kunde jag klara mig utan att tvätta håret på närmare två veckor innan det blev fett. Fattar inte vad de är för fel? Innan använde jag ett sls-fritt schampo från body shop och eftersköljde alltid med äppelcidervinäger utblandat med vatten. Kommer gå tillbaka till de nu. 6 månaders prövotid men nu är mitt tålamod slut. En fördel är väl då möjligen att det är drygt, men de är lite för dyrt för att bara ha den fördelen enligt mig.
  1 gillar
  • för 27 månader sedan
   Jag tvättar inte håret mer än max en gång i veckan med detta schampo och balsam men håret ser fett ut efter en dag. Och har gjort såhär i ett halvår nu, så nej tyvärr det resonemanget stämmer inte riktigt
   Gilla
 • för 32 månader sedan

  Bra Balsam

  Upplever att mitt hår blivit starkare, och mer tåligt.
  Dock gillar jag inte doften på varken balsamet eller schampot. Men doften brukar försvinna så fort håret är torrt :-)
  1 gillar
 • för 33 månader sedan
  När får ni in denna?
  2 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 33 månader sedan
   Hej Safiye5! Den ska vara på väg, har dock inget datum. Om du klickar på bevaka så får du ett mejl direkt produkten åter finns i lager.
   1 gillar
 • för 40 månader sedan

  Bästa balsamet

  Har provat många märken men detta är det absolut bästa hittills och svårt att se att jag kommer prova något annat igen. Använt denna serie nu i tre månader och är helt perfekt för ett lite slitet långt hår, nästintill doftfritt. Drygt.
  1 gillar

Living Proof
Perfect Hair Day
Conditioner 236 ml

7 Betyg
279:-Rek. pris 289:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

60 ml236 ml
Beskrivning
Ingredienser
PRODUKTBESKRIVNING
Ett revolutionerande viktlöst balsam som ger dig basen för den perfekta hårdagen samtidigt som det levererar fem fördelar för ditt hår - kontroll, volym, styrka, återfuktning och glans.
Innehåller vår patenterade Healthy Hair Molecule (OFPMA).
Perfect Hair Day (PhD) Conditioner är det andra steget till att hjälpa dig att tvätta håret mer sällan, vilket direkt gör håret hälsosammare och förbättrar det över tiden
Perfect Hair Day (PhD) Conditioner är perfekt för alla hårtyper. Det är silikonfritt, säkert och formulerat för färgat och kemiskt behandlat hår.

Tips:
Om du upplever att du har specifika problem och vill ha något "mer" än PhD rekommenderar vi något av våra övriga balsam: No Frizz, Full eller Restore Conditioner, som alla är formulerade för att fokusera på ett specifikt problem:
No Frizz Conditioner eliminerar friss genom att blockera fuktighet.
Full Conditioner maximerar tjocklek, fyllighet och volym.
Restore Conditioner reparerar och skyddar torrt eller skadat hår.

ANVÄNDNING
Efter schamponering med PhD Shampoo, applicera PhD Conditioner i det nytvättade, våta håret. Fördela jämnt genom hela håret, skölj.
Styla med PhD 5-in-1 Styling Treatment.

236ml

Finns även i paket

Living Proof
Perfect Hair DayPaket
499:-Rek. pris 558:-

Köps ofta tillsammans

558:-
787:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter