Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 11 betyg
1
0
3
0
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 3 månader sedan

  Värmeskydd?

  Jag kan inte hitta info om värmeskydd i enna men enligt min frisör är det värmeskydd, vad stämmer?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Tina 🌞 Japp det stämmer :) denna produkt innehåller värmeskydd ✨😍 ha en fin dag
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Min go-to produkt för volym alla dagar i veckan

  Jag älskar denna produkt! Ger superbra volym/fyllighet, och om man känner att håret lagt sig lite under dagen kan man lätt jobba upp det igen genom att bara "krama" upp håret. Tipsar alltid om denna! :)
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Inte så mkt volym

  Den funkar MEN om du bara vill ha lite volym, den är inte som tex. Osis Dust It el Volume Up. Jag har normalt till lätt tjockt hår, den kanske funkar bättre om du har tunnt/fint hår. Inte klibbig.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Som en dålig hårspray

  Håret blir bara stelt av den här. Får inte ens någon volym i håret.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 8 månader sedan
   Åh vad tråkigt att höra. Delar Living proofs instruktioner för denna spray, IFALL du inte sett dem. 😇 Håller tummarna att du kan bli kompis med sprayen. Bifogar även en Youtubelänk som visar hur sprayen kan användas.
   youtu.be/baxda25TnMk

   ANVÄNDNING:
   Appliceras på torrt, stylat hår. Vrid munstycket till More body (+) för mer eller Less body (-) för mindre fyllighet. Håll behållaren på 15-25 cm avstånd från stylat, torrt hår. Dela in håret i sektioner och spraya. Avsluta med att spraya ytterligare för extra fyllighet och stadga. Vrid INTE munstycket förbi markeringarna (+) och (-) på silverringen.
   Gilla
 • för 8 månader sedan

  Bästa

  Jag älskar denna produkt. Passar utmärkt till mitt självlockiga hår som är babymjuk och relativt tunna hårstrån. Ger både volym och stadga. Håret är snyggt i flera där. Känns kletigt men helt okay även efter natten.
  1 gillar

Living Proof
Perfect Hair Day
Body Builder 257 ml

11 Betyg
279:-Rek. pris 289:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

98 ml257 ml
Beskrivning
Ingredienser
Perfect hair Day (PhD)™ Body Builder är en fyllighetsgivande spray som ger ditt hår exakt rätt mängd av fyllighet och rörelse och gör din styling lätt att forma.

Med vårt justerbara munstycke anpassas partikelstorlek, sprayfrekvens och blandningen av flexibla och fasta polymerer som skapar omedelbar fyllighet med mjukhet oavsett vilken inställning du använder.

THE SCIENCE
Perfect hair Day™ Body Builder har ett specialmunstycke som gör att du kan anpassa hur mycket fyllighet du tillför frisyren bara genom att vrida på munstycket.

Vrid munstycket mot More body (+) för en partikelstorlek som är 46 % större och 25 % högre sprayfrekvens, utformat för att ge massor av fyllighet.
Vrid munstycket till Less body (-) för en lägre sprayfrekvens och partikelstorlek som ger lite mindre fyllighet.
Eller välj ett läge däremellan om det passar just din styling bättre.

Huvudingredienser
Optimalt förhållande mellan flexibla och fasta polymerer som samverkar för att skapa fyllighet med mjukhet oavsett munstyckets inställning
En blandning av glans- och mjukgivare tillför naturlig glans och bidrar till att blanda polymererna och göra dem mer flexibla och mjukare
Antistatiska ingredienserna motverkar statisk elektricitet, gör håret lättare att borsta samt vårdar det

ANVÄNDNING:
Appliceras på torrt och styla hår. Vrid munstycket till More body (+) för mer eller Less body (-) för mindre fyllighet. Håll behållaren på 15-25 cm avstånd från stylat, torrt hår. Dela in håret i sektioner och spraya. Avsluta med att spraya ytterligare för extra fyllighet och stadga. Vrid INTE munstycket förbi markeringarna (+) och (-) på silverringen.

TIPS FRÅN STYLISTERNA
"Detta är den ultimata hårprodukten — Den ger dig luftighet och rörelse som passar alla tillfällen. Brunch med tjejerna? Tillför lite fyllighet. Viktigt jobbmöte? Tillför en gnutta mer. Dags för en utekväll? Vrid munstycket hela vägen till max. Detta är den finishingprodukt du ska använda och skicka med varje kund hem."

"Luta huvudet från sida till sida, spraya med önskad inställning och krama håret för att skapa fyllighet – använd More-läget för ett omedelbart resultat och Less-läget för en mjukare look."


257ml

Köps ofta tillsammans

558:-
567:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter