Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

L'Occitane
Immortelle
Divine Extract 30 ml

Bli först med att betygsätta produkten
895:-

Divine Extract är ett serum som hjälper till att bekämpa tecken på åldrande, så att du kan möta tidens gång med absolut lugn.  Den gudomliga kombinationen av extremt koncentrerad organisk Imortelle och Myrtle eteriskolja, som erbjuder en komplett regenererande behandling.

Dess kombinerande ingredienser åtgärdar för att stimulera produktionen av kollagen* och förbättra hudens mikro-cirkulation*, bidrar även till att minska uppkomsten av skador som orsakas av tidig åldrande och bidrar till att återställa ämnet och vitalitet.

Myrtle eterisk olja stimulerar på epidermis nivå och verkar av SIRT-1* protein. Det bidrar till ökad cellulär vitalitet och synligt bevara hudens ungdomliga utseende.

Den gudomliga extrakten är den ultimata serumet för synbart yngre hud. En fräch och sammetslen konsistens berikad med hyaluronsyra derivat och C-vitamin derivat som omdelebart förbättrar dess konsitstens och utseende.

Resultat:
Från den allra första användningen  tycks huden bli slätare och jämn. Efter 7 dagar tycks ansiktet bli synligt yngre. Huden blir lysande och resultatet omdelbart och långvarigt.* In vitro-test

Immortelle:
På ön Córcega växer den mytomspunna blomman Immortelle, en blomma som har evigt liv och aldrig vissnar, inte ens efter den blivit plockad. L'Occitane har ur denna blomma utvunnit en biologisk essentiel olja som har oerhörda anti-age egenskaper. Den smälter in i huden och frigör sina hemligheter om evig ungdom.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1721-222-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019