Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

L'Occitane
Immortelle
Divine Eyes 15 ml

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Divine ögonkräm bidrar med att bekämpa tecken på åldrande och förbättrar området runt ögat. Den gudomliga kombinationen av micro-inkapslade eterisk olja av organisk Immortelle och Myrtelblomman, erbjuder huden en komplett regenererande behandling.

Dess kombinerande ingredienser åtgärdar för att stimulera produktionen av kollagen* och förbättra hudens mikro-cirkulation*, bidrar även till att minska uppkomsten av skador som orsakas av tidig åldrande och bidrar till att återställa ämnet och vitalitet.

Myrtle eterisk olja stimulerar på epidermis nivå och verkar av SIRT-1* protein. Det bidrar till ökad cellulär vitalitet och synligt bevara hudens ungdomliga utseende. En fräch krämig gel som synbart ger effekt mot påsar och mörka ringar under ögonen. Innehåller bovete vax och asp extrakt för att minska svullnader och uppkomsten av mörka ringar. Dessa växtoljor innehåller en hög grad av omega-3 och-6 fettsyror som ger högsta näring till huden.

Resultat:
Från den allra första användingen verkar ögonen frächare och självlysande. Efter 7 dagar, reduceras mörka ringar, påsar och fina rynkor kring ögonen. Efter 4 veckor visas ögonområdet synbart yngre - och resultatet är långvarigt och omdelbart.*in vitro-test.

Immortelle:
På ön Córcega växer den mytomspunna blomman Immortelle, en blomma som har evigt liv och aldrig vissnar, inte ens efter den blivit plockad. L'Occitane har ur denna blomma utvunnit en biologisk essentiel olja som har oerhörda anti-age egenskaper. Den smälter in i huden och frigör sina hemligheter om evig ungdom.

15ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020