Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 1 månad sedan

    Fräsch och lyxig doft

    Är helt kär i hela Verbena-serien, som har en behaglig citrusdoft. Man riskerar alltså inte att lukta som ett rengöringsmedel med citrondoft, utan det doftar bara som riktigt god citrusdoft gör. Doften känns inte heller vare sig typiskt manlig eller kvinnlig, vilket jag ser som ett plus. När man smort in sig doftar det lagom mycket, och sitter i ganska länge. Eftersom doften är såpass enkel skulle jag säga att krämen passar bra att kombinera med en parfym, och den är absolut tillräcklig för att påverka ens "allmänna doftintryck". Krämen i sig känns dryg och lyxig, och inte kladdig.

    Det enda negativa är att förpackningen hade kunnat vara bättre gjord; lite jobbig kork/lock och lite knepigt att klämma ut lagom mycket ibland. Har också varit med om hudprodukter som lyckas hålla doften på huden ännu längre. #tävling
    1 gillar

L'Occitane
Verbena
Body Milk 250 ml

1 Betyg
245:-
Fri frakt, kan skickas omgående

En kroppsmjölk som går in i huden ger näring och återfuktar med en lätt citrus doft. Innehåller organisk verbena extrakt, sheasmör, citron eteriskolja och vindruvsfrö olja.

Användning:
Applicera dagligen efter dusch eller bad för att återfukta kroppen.

Verbena:
Länge har det ansetts som en symbol för lycka, den traditionella Verbena busken odlas i Provence. Den uppfriskande citrus doften kommer från bladen som skördas mellan maj och juli. Verbena serien erbjuder en fräsch, delikat doft, kroppsvård och produkter för hemmet.

250ml

Köps ofta tillsammans

345:-
713:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019