Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Loelle
Hemp Seed oil 100 ml

Bli först med att betygsätta produkten
179:-
Beskrivning
Ingredienser
Loelles kallpressade och ekologiska hampafröolja ger en riktig näringsboost till hud, hår och naglar. Den vackert gröna oljan är fullproppad med vitaminer, antioxidanter och innehåller den kraftfulla antioxidanten Q10 som stöttar cellförnyelsen och kan hjälpa till att förebygga ålderstecken. Oljan är rik på essentiella fettsyrorna omega 3 och 6 som stärker hudens eget barriärskydd och innehåller även den omtalade fettsyran GLA, gammalinolensyra, vars antiinflammatoriska egenskaper kan lugna och läka inflammerad hud samt eksem och psoriasis. Den torra oljan absorberas snabbt, verkar reparerande, hjälper till att binda fukt och passar känslig, torr, mogen och aknebenägenhud.

Hampafröolja gör huden slät och välmående, ger fin lyster till torrt frissigt hår och kan stärka naglar och nagelband. Hampafröolja är helt enkelt en riktig näringsbomb som passar alla som vill ge hud, hår och naglar lite extra näring och omtanke! Loelles hampafröolja kallpressas varsamt ur frön från industrihampa och inte från bladen och ger därför ingen berusningseffekt. Loelles hampafröolja är 100% ekologisk, naturlig och av högsta kvalité.

Massera in ett par droppar av hampafröoljan på rengjord hud.Använd gärna ansiktsvatten under, oljan hjälper till att binda fukten i huden.

100 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter