Long Lashes

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Long Lashes
Ögonfransserum 4 ml

Bli först med att betygsätta produkten
599:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Hur applicerar jag Long Lashes?
Innan du använder Long Lashes, se till att ögonområdet är rent och torrt. Skaka tuben väl och ta bort eventuellt överskott av produkt genom att torka av det på insidan av röret.

Applicera produkten på din övre frans line (där rötterna på dina fransar möter ditt ögonlock) och låt det absorberas av dina frans rötter. Låt produkten torka helt innan du använder ögonmakeup.

Hur ofta ska jag applicera Long Lashes?
Applicera Long Lashes en eller två gånger dagligen under de första 10-12 veckorna, därefter varannan dag för fortsatt underhåll.

Vad är skillnaden mellan Long Lashes och andra ögonfransserum?
Long Lashes är HORMONFRITT och innehåller INTE några prostaglandiner som kan kopplas till biverkningar som - förändring i irisfärg, förmörkelse av ögonlockets färg, inflammation kring ögonen, torra ögon, rodnad, klåda och vattning.

Syntetiska prostaglandiner har många olika namn, några vanliga som används i serum är: Isopropanolfenyl-hydroxi-penten-dihydroxy-cyklopentyl-heptenat (isopropylkloprostenat); Deklordihydroxififluor-etylkloprostenolamid och bitamoprost.

Vad händer om jag har ögonfransförlängning?
Du kan fortfarande använda Long Lashes, även med ögonfransförlängning, vänta dock 2 dagar efter att dina förlängningar gjorts, för att säkerställa att limmet har torkat ordentligt. Kom ihåg att applicera produkten på ögonlocket och inte på dina egna ögonfransar.

Genom att applicera Long Lashes varannan dag hjälper vitaminerna till att stärka och förlänga dina egna fransar för att skapa en stark grund att fästa fransförlängningarna på, samtidigt som du skyddar dina egna fransar från lim och vikten av förlängningarna.

Vad händer om mina ögon blir irriterade?
Även om våra ingredienser är skonsamma kan vissa människor uppleva mild irritation när de börjar använda Long Lashes. Om det här inträffar beror det vanligtvis på att produkten applicerats för frekvent, vänligen sluta använda produkten tills symtomen har lagt sig.

När ögonområdet har återgått till det normala kan du starta om användningen av Long Lashes varannan dag. Dina resultat kan ta lite längre tid, men det kommer fortfarande att fungera. Om dina ögon fortfarande är känsliga för produkten rekommenderar vi att du slutar använda den.

När kommer jag att se resultat?
Du bör börja märka resultat inom 4-8 veckor, med full effekt efter cirka 12 veckor. Efter denna period föreslår vi att du fortsatt applicerar Long Lashes varannan dag för underhåll, för att hålla dina fransar långa och fylliga.

Om du slutar använda produkten kommer dina fransar så småningom att återvända till sitt tidigare naturliga tillstånd, så fortsätt att använda den regelbundet för bästa resultat.

* Resultaten kan variera med varje individ och medicinering och medicinska tillstånd kan sakta ned resultatet (särskilt problem med sköldkörteln kan påverka resultatet).

Kan Long Lashes användas på mina ögonbryn?
Ja, du kan använda Long Lashes på dina ögonbryn också.

Är Long Lashes Vegan, Glutenfritt och Cruelty Free?
Ja - vi kan stolt säga att vi är alla ovanstående :)

4ml

Köps ofta tillsammans

888:-
1157:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019