3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 59 betyg
13
13
6
12
15
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Bästa färgen

  Använder 1010 ash blond. Efter blekningen är denna produkten min mirakel, tar bort alla gula och oranga toner från håret . Bästa jag har använt. Håret känns mjuk och vårdad efter denna färgen
  5 gillar
  • för 6 månader sedan
   Gjorde du ett klipp på Youtube!?
   Gilla
 • Vilken färg?

  Jag färgade med 1010 idag för att fräscha upp mina längder och jag hade en sån pass mörk bottenfärg (mörkblond, kall) så jag trodde inte att de skulle hända så mycket om det kom där, men de gjorde de och nu har jag en ljusbrun/blond som skiftar i guld i mina rötter och jag vill gärna ha tillbaka mina rötter som jag hade innan alltså kall mörkblond, vilken färg borde jag köpa av dessa för att få kall mörkblondt?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Julia! En färg ljusar upp ett ofärgat hår cirka två steg så jag förstår att din botten blev uppljusad. För att kunna hjälpa till med vilken du skulle kunna använda behöver jag bilder på ditt hår som det är nu samt hur din naturliga färg ser ut.
   Gilla
 • Är 1010 bästa alternativet

  Hej, va mörkbrun och har nu gjort 2 blekningar, är fortfarande ljus gul/orange i lugg partiet. Skulle denna 1010 funka för att få de i samma färg ?
  Gilla
 • Karamel

  Hej

  Jag har ljusbrunt hår med ljusa, varma slingor. Det har blivit ljusare av solen och är lite ljusare nu än på bilden.
  Jag vill tona håret till en varm ljusbrun karamel-aktig färg. Vilken bör jag köpa? Hur är loreal caramel moccacino? Kommer den att bli för mörk och täcka över slingorna helt? Hur är den nya Schwarzkoph caramel blond 8.5? Wella golden Arizona? Vilken bör jag välja?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Anastasija! Färgen ovan kommer fortsatt göra att slingorna är ljusare än det övriga. Är du ofärgat i botten så kommer den att ljusa upp det cirka ett steg. Schwarzkoph caramel blond 8.5 är något ljusare än denna och varmare (guldigare) i nyansen. Wella golden Arizona har en mer brun aktig färg.
   Gilla
 • Slingor

  Hej! Jag har nu blonda slingor i mitt hår som är gula, funkar de att använda en toning för att få bort de gula utan att "skada" min bruna naturliga hårfärg? Eller kan toningen missfärga de bruna? :)
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Malin! Denna kommer att ljusa upp även ditt ofärgade hår så jag rekommenderar istället att du använder silvershampo eller en färginpackning.
   Gilla
 • Medel

  Kunde varit något kallare ton på blekningen annars toppen! Super nöjd med denna håret blir mjukt och sliter ingenting!!
  Gilla

Loreal Paris
Casting Creme Gloss
300 Darkest Brown

59 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Loreal Paris Casting Creme Gloss
Denna intensivtoning ger håret en skimrande ton och en glansig yta, helt utan ammoniak. Casting Crème Gloss är berikad med ett patenterat, konditionerande komplex som ger näring till håret, från rot till topp samt hjälper till att skydda hårfibrerna. Denna intensivtoning är enkel att applicera och har en delikat doft som gör att färgningen känns lyxig och behaglig. Den täcker upp till 70 % grått hår och är berikad med bidrottning-gelé för att intensivt vårda och ge ett satin-mjukt hår.

Fri från ammoniak.

Denna produkt innehåller:

En tub färgkräm, 48 ml
En tub framkallningskräm, 72 ml
Ett applicerings-munstycke
En efterbehandlingskur med bidrottning-gelé, 40 ml
Ett par plasthandskar
En bruksanvisning

Allergitest
Viktigt: färgen kan framkalla en allergisk reaktion som i vissa sällsynta fall kan vara allvarlig.
Det är absolut nödvändigt, i samtliga fall, att göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används (se bruksanvisning).

Använd ej:

om du tidigare har reagerat på hårfärgningsprodukter eller har en irriterad eller skadad hårbotten.

Hennatatuering: om du någon gång har gjort en hennatatuering finns det risk att du har utvecklat allergi utan att veta om det. Använd inte produkten utan att först göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används.

Kom ihåg att köpa produkten i god tid så att du hinner göra allergitestet 48 timmar innan.

Köps ofta tillsammans

298:-
312:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019