3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.0

Baserat på 60 betyg
13
14
6
12
15
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Bästa färgen

  Använder 1010 ash blond. Efter blekningen är denna produkten min mirakel, tar bort alla gula och oranga toner från håret . Bästa jag har använt. Håret känns mjuk och vårdad efter denna färgen
  5 gillar
  • för 7 månader sedan
   Gjorde du ett klipp på Youtube!?
   Gilla
 • Färga tidigare blonderat hår

  Hej. Skulle vilja få lite fräschare färg i min utväxt, men ändå inte bleka allt igen. Har användt casting creme gloss caramel blonde 834 tidigare och älskar färgen. Dock orolig för hur den ska bli i mitt blonderade hår? Hur gör jag? Bryr mig inte om ifall det blir rött men vill inte ha gult eller grönt😂
  Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Varmare ton?

  Jag tonade mitt hår med creme gloss dark blonde (hade blond innan med blekt hår som var gjort februari -19). Mitt hår blev mörkare än vad bilden visade, inget som gör något, men dock blev längderna lite dassiga i färgen och skiftar i grönt. Har läst att detta kan hända när man färgar från blond till mörkt men att det kan hjälpa att lägga in en varm toning. Min fråga är då vilken jag ska välja? Jag vill inte ha för mörk ton och inte heller rött.
  Gilla
 • Hot roots

  Hej! Jag har blekt håret en gång och sedan använd loreal creme gloss 1021 för att göra det kallare. Jag tycker att jag har fått en fin kall ton, men från blekningen är det ljusare i mina rötter och lite mörkare i längderna (hot roots). Undrar vad jag kan göra för att få det jämnare? Antingen ljusare längder eller något mörkare rötter
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Vilken färg ska jag använda?

  Hej!
  Jag provade idag att göra en slinga i håret med färgen 500 och det blev rätt mörkt då jag bara hade i färgen i 10 min. Jag undrar vilka färger som kommer innan färg 500 när det gäller graden av hur mörkt håret blir?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Maja!
   Vill du ha ett steg ljusare så är det 600 du ska kika på :) Ju högre siffra desto ljusare.
   Gilla
 • Hur ska jag göra nu?

  Hej! Jag har färgat håret med 2 packet loreal colorists ombre. Jag har gått från mörkblond/ljusbrun till den färgen som ni ser på bild. Nu är min fråga: vad ska jag göra för att få bort det gula?
  Jag vill gå mot det mer askblonda hållet.
  Jag har tänkt först köra med silvershampoo och se vad för resultat endast det ger men annars lägga in denna loreal 1010 ask blond toning.
  Vad har ni för tankar och tips?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 veckor sedan
   Hej Anna-Maria! Om du vill bli ljusare med en kall nyans så måste du nog dessvärre bleka det igen. Silvershampo och toningen 1010 kommer endast att de en lite nyansskillnad på den ljusare delen av ditt hår. Annars så kan du lägga en lite mörkare aksblond toning för att få ett jämnt resultat.
   Gilla

Loreal Paris
Casting Creme Gloss
554 Spicy Chocolate

60 Betyg
119:20Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Denna intensivtoning ger håret en skimrande ton och en glansig yta, helt utan ammoniak. Casting Crème Gloss är berikad med ett patenterat, konditionerande komplex som ger näring till håret, från rot till topp samt hjälper till att skydda hårfibrerna. Denna intensivtoning är enkel att applicera och har en delikat doft som gör att färgningen känns lyxig och behaglig. Den täcker upp till 70 % grått hår och är berikad med bidrottning-gelé för att intensivt vårda och ge ett satin-mjukt hår.

Fri från ammoniak.

Denna produkt innehåller:

En tub färgkräm, 48 ml
En tub framkallningskräm, 72 ml
Ett applicerings-munstycke
En efterbehandlingskur med bidrottning-gelé, 40 ml
Ett par plasthandskar
En bruksanvisning

Allergitest
Viktigt: färgen kan framkalla en allergisk reaktion som i vissa sällsynta fall kan vara allvarlig.
Det är absolut nödvändigt, i samtliga fall, att göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används (se bruksanvisning).

Använd ej:

om du tidigare har reagerat på hårfärgningsprodukter eller har en irriterad eller skadad hårbotten.

Hennatatuering: om du någon gång har gjort en hennatatuering finns det risk att du har utvecklat allergi utan att veta om det. Använd inte produkten utan att först göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används.

Kom ihåg att köpa produkten i god tid så att du hinner göra allergitestet 48 timmar innan.

 

Köps ofta tillsammans

214:40
397:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019