3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 61 betyg
13
14
6
12
16
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Bästa färgen

  Använder 1010 ash blond. Efter blekningen är denna produkten min mirakel, tar bort alla gula och oranga toner från håret . Bästa jag har använt. Håret känns mjuk och vårdad efter denna färgen
  5 gillar
  • för 8 månader sedan
   Gjorde du ett klipp på Youtube!?
   Gilla
 • 1021 extraljus pärlemorblond

  Använde denna på mitt slingade ljusblonda hår och även i min utväxt som va 1 cm och mörkblond. I längderna blev det fint och vitt vilket de nästan va innan. Men i min botten så blev det gult!! Jag har försökt med en kall toning och ingenting hände och även med silver shampoo och inget hände!! Vad ska jag göra?! Hade de funkat att lägga i 1010 som jag uppfattat ska vara kallare och varför tar inte håret åt sig produkter som ska göra det kallare?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Alice! En hårfärg kan ljusa upp ett ofärgat hår cirka 2 steg och vid uppljusning så bli färgen varmare. Du kan prova med 1010 i botten men var försiktig med de ljusa längderna. Tar inte denna så är det nog tyvärr blekning du behöver använda för att det skall bli ljusare.
   Gilla
 • Förbättra?

  Hej
  Har precis färgat med en beigeblond färg (loeral excellence) blev verkligen inte nöjd då det blev mer rödaktigt än beige som jag ville. Ville ha en bra blandning mellan varmt och kallt då jag är det just nu i min naturliga färg. Kan jag använda denna direkt över min färgning för att få bort det röda och få en kallare färg som jag vill ha eller behöver jag vänta ett tag? Nu är det verkligen ingen kul färg.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Marile! Så länge ditt hår har bra kvalité så går det bra att färga det igen. Varför det blev varmare nu är svårt att svara på. Det kan ha att göra med dina underliggande pigment då dem kan förändras eller att din naturliga färg blivit något mörkare.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Nyansera håret

  Jag gjorde ljusa slingor i mitt blonda hår för ett par månader sedan. Var jättenöjd då men nu tycker ja slingorna har mattats ner och är inte nöjd med tonen som är på håret. Kan denna göra så att hela håret för en ny fräsch nyans som går åt det kallar hållet. Kör Maria Niklas silvershampo och balsam även provat deras inpackning. Men tycker inget biter bra på mitt hår trotts att jag har i det en timme.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Ida! Detta är en färg och kan ljusa upp ett ofärgat hår cirka 2 steg. Slingorna bör bli kallare men det hår som ljusas upp kan få en lite varmare nyans.
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Fylla håret?

  Jag har blekt mellanblont hår med en mörkblond utväxt och tänker färga håret mörkbrunt. Bör jag lägga i en röd toner innan den bruna färgen för att förhindra grönt hår? Eller är det bättre att färga håret rött permanent innan?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Annie!
   Det beror lite på hur tonerna är i ditt blonda hår. Är det väldigt kallt kan det vara bra att förpigmentera med röda toner. Ska du annars ha en mörkbrunt med inslag av rött så behövs det inte, men ska du ha en kall mörkbrun kan det vara bra att göra :)
   Gilla
 • Hår

  Är denna mer skonsam än färg? Jag är blond men vill fräscha upp det samt få bort min lilla utväxt men har känsligt o lite grann slitet hår. Ska jag testa denna i botten eller det finns andra ännu mer skonsamma färg/toningar jag kan använda för att ljusa upp?
  Mvh :)
  Gilla

Loreal Paris
Casting Creme Gloss
780 Caramel Moccaccino

61 Betyg
149:-

Fler nyanser

Denna intensivtoning ger håret en skimrande ton och en glansig yta, helt utan ammoniak. Casting Crème Gloss är berikad med ett patenterat, konditionerande komplex som ger näring till håret, från rot till topp samt hjälper till att skydda hårfibrerna. Denna intensivtoning är enkel att applicera och har en delikat doft som gör att färgningen känns lyxig och behaglig. Den täcker upp till 70 % grått hår och är berikad med bidrottning-gelé för att intensivt vårda och ge ett satin-mjukt hår.

Fri från ammoniak.

Denna produkt innehåller:

En tub färgkräm, 48 ml
En tub framkallningskräm, 72 ml
Ett applicerings-munstycke
En efterbehandlingskur med bidrottning-gelé, 40 ml
Ett par plasthandskar
En bruksanvisning

Allergitest
Viktigt: färgen kan framkalla en allergisk reaktion som i vissa sällsynta fall kan vara allvarlig.
Det är absolut nödvändigt, i samtliga fall, att göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används (se bruksanvisning).

Använd ej:

om du tidigare har reagerat på hårfärgningsprodukter eller har en irriterad eller skadad hårbotten.

Hennatatuering: om du någon gång har gjort en hennatatuering finns det risk att du har utvecklat allergi utan att veta om det. Använd inte produkten utan att först göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används.

Kom ihåg att köpa produkten i god tid så att du hinner göra allergitestet 48 timmar innan.

 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019