6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 11 betyg
2
1
1
2
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 vecka sedan

  Snygg färg!

  Använde denna efter en avfärgning från colourless (Max effekt) och var medveten om att resultatet inte skulle bli som på förpackningen eftersom mitt hår inte var tillräckligt ljust eller blekt. Jag fick färgen jag önskade, lite mörkare rosé dvs. 👌
  2 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Hur blev det efter några duschar? Jag försöker få en typ "dusty pink" en smutsig rose gold fast inte för mörk om det jag säger låter vettigt. Har ljusare hår än dig också
   Gilla
 • Good! Not so pastel

  My hair is brown on the top and I fade it to light blonde on the tips (left photo with artificial light). The color is beautiful but maybe we should leave it a little less than the 30 minutes indicated in the box since in my hair the pink looks very saturated even in the lightest parts.
  Be careful because this one discolored the hair a lot. I thought that the color would only work on my discolored hair so I applied it on all my hair without being afraid, however, this discolored my natural hair, something I didn't want. I guess I get used to semi-permanent dyes.
  It brings a post-dyed cream that smells AMAZING. (Picture on the right with natural light)
  1 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Ok på väldigt ljust-blekt hår

  Har ett blonderat hår med kalla ljusa slingor, som tyvärr blivit lite för ”varmt” och gult i tonen efter solen. Läste att denna färg (Silver Grey) funkar bäst på väldigt ljus-blekt hår, så det var egentligen bara en vild chansning när jag testade.
  Funkade som väntat inte något vidare på det håret som inte var blekt i den kalla nyansen men jag är ändå nöjd - då jag tycker att den gula färgen försvunnit och slingorna har fått en subtil grå nyans.
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Rosegold

  Blev rosa absolut men inte över hela håret, visa bitar tog inte färg. Dessutom blektes min utväxt av denna färg och hade ganska mörka rötter som blev mer åt det oreanga hållet... 😒
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Röd hårfärg

  Varför färgar hårfärgen av sig när håret är torrt på allt?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Tea! Röda pigment är väldigt starka och det kan vara så att den överflödiga färgen som satts sig utanpå stråna kan färga av sig lite men det borde ge med sig och sluta efter någon tvätt.
   Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Otroligt dålig, KÖP INTE!

  Skulle inte rekommendera Loreal Paris Colorista Permanent Gel Bright red till någon. Följde instruktionerna till punkt och pricka när jag skulle fylla på min redan existerande färg (inte färgat med denna innan). Rötterna blev orange och i de redan färgade längderna blev det nästan blont?! Det är som att denna produkt dragit ur den redan existerande färgen istället för att göra den mer fyllig och lämnade håret ljust, som om jag blekt längderna. Otroligt besviken!!
  Gilla

Loreal Paris
Colorista
Permanent Gel Bright red

11 Betyg
119:-

Fler nyanser

Behöver du inspiration för en ny hårfärg? Om du känner att du som vanligt står och väljer mellan samma nyanser så kanske det är dags att prova något nytt?

Om du är redo att bryta dig loss och hitta en ny och mer äventyrlig look så har vi nyanserna som kommer att ta ditt svall till nya höjder. Istället för att välja en klassisk blond, brun, svart eller röd nyans, varför inte släppa loss och köra på en vildare färg som verkligen trendar i år?

Tvekar du för att det kanske inte passar din stil så säger vi bara: Tänk om! Vi tror starkt på att alla kan bära upp exakt den hårfärg den vill! Och eftersom våra vilda färger finns i alla olika sorters nyanser så finns det en för just ditt tycke och smak.

Så oavsett om du vill ha en wash-out, semi-permanent eller permanent hårfärg så kan vi lova dig att det finns en som passar just din stil. Vilken #Colorista är du?

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019