L'Oréal Paris Colorista Spray Pinkhair

3 Betyg
79:20Rek. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Skapa helt nya looker med Colorista färgspray. Håller en dag så du kan variera dig med olika färger från dag till dag. Eller prova att ha flera olika färger i håret på en gång. Det är upp till dig! Spraya färgen i torrt hår för omedelbar färg till ditt hår. Färgsprayen torkar snabbt och ger ingen känsla av att tynga ner håret. Det behövs bara en liten mängd spray för att ge håret färg.

Användning:
Lägg en handduk över axlarna. Skaka flaskan väl före användning. Håll produkten lodrätt när du sprayar på håret. Spraya i längder och toppar från cirka 15 cm avstånd. Låt torka 1 minut. Styla håret som du brukar eller prova en helt ny frisyr med färg.

Spraya på lite mer för ett intensivare resultat. Färgen syns både på blont och brunt hår. Tänk på att färgresultatet och färgintensiteten beror på hårets kvalitet.

Vilken #colorista är du?

75ml
6 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
92:50

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
251:40

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2

Baserat på 3 betyg
1
1
1
0
0
 • Mest hjälpsamma negativa
  Medarbetare på Lyko -
  för 9 månader sedan

  Mja sådär va....

  Förritin var jag en hårfärgare av rang. Det är nog ganska vanligt i ungdomen att en testar sig fram vad som passar bäst och vad som är roligast och så.

  Nåväl. Nu efter några år med ”naturlig färg” kan det ju emellanåt kännas lite trist. Att gå från en knallröd knix till en beige mus kan vara omvälvande. Därför är det ju jättekul att det finns färgbomber och sprayer att leka med för att tillfälligt förändra sin hårfärg!

  Colorista från L’Oréal är en hårfärgsserie som har flera olika spännande färger, i olika toner och  med olika grader av varaktighet. Det finns både i sprayform, som sitter 1 tvätt, och i ”Pastel” som är en tillfällig hårtvätt som tvättas ut på 2-3 hårtvättar.
   
  Med Colorista färgspray kan du skapa en tillfällig look som du kan variera från dag till dag då du tvättar ur den direkt. Denna spray sägs även synas på mörkt hår, så självklart har jag testat.

  Du använder sprayen på nytvättat och torrt hår (nu var inte mitt nytvättat för jag skulle bara testa) Spraya med 15 cm avstånd och låt torka. Efter sprayet har torkat kan du kamma ut håret och det känns nästan som vanligt. Lite stelare är det ju såklart då du har en massa sprayfärg på det.

  Dock trodde jag att det skulle vara ännu mera POW i färgen. Men ganska bra syns den på mitt mellanmörka hår. Har du mörkare hår än mig tror jag du ska spara dina pengar.

  Du kan självklart spraya lite mer färg för ett mer intensivt resultat. L’Oréal säger också, som en liten brasklapp, att: ”Observera att färgresultatet och färgintensiteten beror på hårkvaliteten”. Så jag ska tillägga att jag inte har klippt mig på ett halvår och jag tog inte i så mycket med färgen. Resultatet är okej tycker jag.

  Hade dock vart roligt om L’Oreal sålde kanske MINDRE sprayburkar i pack med flera färger så en kunde göra roliga slingor i flera färger för om du inte har ett specifikt mål med din tillfälliga färg kan priset te sig ganska dyrt.

  + 4

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  1 tvätt

  Försvinner den 100 % på 1 tvätt.
  Har blekt hår
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 4 månader sedan
   Hej Matilda! Nej den kan sitta i lite längre men släpper successivt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 21 månader sedan

  Riktigt dålig

  Tömde en hel flaska men blev MINIMALT med färg.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 25 månader sedan

  Colo rista loreal

  Hej finns colorista loreal spray i Örebro butiken
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 25 månader sedan
   Hej! Tyvärr så kan vi inte se det härifrån men ring gärna butiken och fråga. Alla telefonnummer finns på våran hemsida.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.