34 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 101 betyg
32
6
18
12
33
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Colorista washout dirtypink

  Jag tänker inleda detta betyg med att denna färg sitter kvar betydligt längre än 2-3 tvättar. Dock är det en väldigt fin färg och den mattas gradvis av utan fläckiga partier vilket är super! Jag fick tvätta mitt hår åtta gånger innan färgen försvann och mitt hår är inte speciellt blondt. Se bild!
  18 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  Får ej bort färgen

  Vi använde den turkosa färgen i dotterns hår. Blev väldigt stark färg ett kort tag. Nu 2 månader senare är håret grågrönt och inte alls fint... Är det någon som hittat ett sätt att få bort färgen? Jag är väldigt glad att vi bara tog i topparna. Dotterns hår blev också väldigt flammigt, och en del hårstrån sög upp färgen så den drog sig långt upp mot hårfästet. Man får vara beredd på lite vad som om man väljer den här färgen.
  5 gillar
  • för 23 månader sedan
   Har Du blont hår från början så borde du veta att blont hår suger åt sig mer färg, gäller även toning,. Gå till en frisör istället och betala 10 x så mycket om du blir missnöjd. Frisör produkter är alltid mildare mot håret och man köper såna här produkter för det är prisvärt och för dem pengarna är det en jävligt bra wash out färg !
   4 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Loreal Paris, Colorista Washout Bluehair

  Hej, jag är rätt så ljust blond och har aldrig färgat, blekt eller gjort något liknande.
  Först och främst undrar jag om den blåa washout färgen ens kommer att fästa i mitt hår, och hur många veckor/dagar det isåfall kommer ta för färgen att försvinna?
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Den kommer nog ta men blåa färger sätter sig rätt bra i blont i hår och i vissa fall måste man bleka bort färgen. det hände mig.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hade det funnit 0 som betyg...

  ...hade jag satt det. Färg purple. Borde bli iaf lite svagt ljuslila i värsta fall, tänkte jag.
  Men icke.
  Färgade på absolut kritvitt hår, hade färgen i en timme, ingen som helst antydan till effekt. Mitt hår är exakt lika vitt som innan efter ursköljning.
  Så vill du ge bort pengarna kan du köpa denna...
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  ??

  Hj funkar denna produkten på mörkt hår?? Hur länge sitter de ??
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej hej😊 för att kunna färga ett mörkt hår ljusare så måste man först bleka det. Förmodligen skulle du inte få någon rosa effekt av denna produkt. Sen beror det så klart på hur mörk du är, men har du en mörkare brun - svart så blir förmodligen resultatet av denna produkt inte bra.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hot pink

  Inget wow, men den var absolut inte dålig. Gick ut väldigt fort, men var väldigt fint direkt efter färg.

  Håret måste vara blekt

  Bild från förra året
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Colorista Washout Hotpink 15

  Blandade lila och hot pink och är väldigt nöjd än så länge! Dock färgar det bara det som är behandlat/slitet, kan vara tänkvärt för er som har obehandlat hår ☺️
  5 gillar

Loreal Paris
Colorista
Washout Bluehair

101 Betyg
79:20Rek. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 2 weeks håller ca 5-10 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor. 

Användning:
Använd färgen i blont eller blonderat hår. Tvätta och torka håret före applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15 minuter - eller i upp till 20 minuter för ett mer intensivt resultat. Följ bruksanvisningen i förpackningen.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du använda Colorista Fader shampoo. Du får tillbaka din tidigare hårfärg när Pastel har tvättats ur. Är håret väldigt poröst kan färgen sitta i längre.

Vilken #colorista är du?

Köps ofta tillsammans

168:20
527:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter