Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

L'Oreal Paris Colorista Washout Bluehair

37 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 1 week håller ca 2-3 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Användning:
Använd färgen i blont eller blonderat hår. Tvätta och torka håret före applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15 minuter - eller i upp till 20 minuter för ett mer intensivt resultat. Följ bruksanvisningen i förpackningen.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du använda Colorista Fader shampoo. Du får tillbaka din tidigare hårfärg när Pastel har tvättats ur. Är håret väldigt poröst kan färgen sitta i längre.

Vilken #colorista är du?
Loreal Paris

Köps ofta tillsammans

L'Oreal Paris Colorista Washout Bluehair
BaByliss NagelbandsTrimmer
Pris för allt
134:-

Köps ofta tillsammans

L'Oreal Paris Colorista Washout Bluehair
Clarins Skin Illusion Loose Powder Foundation 112 Amber
Depend Nagelbandspusher
Pris för allt
297:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Bästa färgen!

  Har en ganska kall blond färg i grunden, och tvättar alltid håret med silverschampoo. Brukar ta pink har tillsammans med mitt balsam, ca 50/50. Blandar direkt i handen och låter det sitta i håret ett par minuter. Det blir precis så lagom ljusrosa som jag vill ha det! Nästa tvätt väljer jag om jag vill ha kvar det=kallt vatten, eller tvätta ur det =varmt vatten. Så himla simpelt!

  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Färgar av sig extremt

  Köpte den röda och satte mitt mörkbruna hår med ljusare slingor. Färgen blev först lila och efter ca 8 tvättar är den lite mer vinröd färgen i sig är fin så är inte missnöjd med den men guuuuuud vad den färgar av sig på allt.. var på gymmet blev svettig hela mitt gråa Linné var fullt med röd färg högst upp och sen skulle jag cykla till jobbet och det blev regn på vägen var helt rödfärgad i ansiktet.. så om man gillar att ha ljusa kläder undvik att bli svettig och blöt. Kommer inte köpa denna igen. Tvivlar även på om den kommer gå ur håret efter så mänga tvättar som det stod på förpackningen.

  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Blött eller torrt hår

  Så himla förvirrande bruksanvisning med blandade språk :( ska man göra detta i blött hår eller ska hårt va torrt eller bara handdukstorrt ?????

  • mikaela kundtjänst
   för 1 vecka sedan

   Hej! Man ska shamponera håret och torka det torrt innan man påför färgen för att håret ska kunna suga åt sig på bästa sätt.

  • gina adly hppip
   för 1 vecka sedan

   Hej vilken färge passar på brunt hår?

  • mikaela kundtjänst
   för 1 vecka sedan

   Hej! Dessa fäster eller syns inte så mycket på bruna hår tyvärr. Tar man en av de lite mörkare färgerna så kan man kanske se lite nyans skillnad.

  för att lämna en kommentar
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017