22 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 74 betyg
22
6
12
7
27
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Colorista washout dirtypink

  Jag tänker inleda detta betyg med att denna färg sitter kvar betydligt längre än 2-3 tvättar. Dock är det en väldigt fin färg och den mattas gradvis av utan fläckiga partier vilket är super! Jag fick tvätta mitt hår åtta gånger innan färgen försvann och mitt hår är inte speciellt blondt. Se bild!
  18 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 25 månader sedan

  Färgar av sig extremt

  Köpte den röda och satte mitt mörkbruna hår med ljusare slingor. Färgen blev först lila och efter ca 8 tvättar är den lite mer vinröd färgen i sig är fin så är inte missnöjd med den men guuuuuud vad den färgar av sig på allt.. var på gymmet blev svettig hela mitt gråa Linné var fullt med röd färg högst upp och sen skulle jag cykla till jobbet och det blev regn på vägen var helt rödfärgad i ansiktet.. så om man gillar att ha ljusa kläder undvik att bli svettig och blöt. Kommer inte köpa denna igen. Tvivlar även på om den kommer gå ur håret efter så mänga tvättar som det stod på förpackningen.
  4 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Fundering över hot pink.

  Hejsan, funderar på att göra mitt hår rosa, då jag såg att 'Hot pink' håller upp till 5 - 10 hårtvättar, så är ja rets så sugen på att testa den. För jag vill ändå att det ska hålla ett tag, men ja är lite svek då det är neon rosa! Går de möjligt att spä ut den med balsam så den inte är så 'neonaktig'? Eller håller det inte lika bra? Och när får ni in den igen till webb shoppen?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 dagar sedan
   Det är samma märke, så dem håller lika länge. Däremot är ju den lite blekare i färgen vilket gör att den dämpas ned något snabbare än den andra.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Grym produkt!

  Jag har vid många tillfällen använt mig av Colorista Washout. Jag tycker de är kul med förändring men vill samtidigt inte ändra något permanent och därför är denna perfekt för just det!
  Efter ca 2 veckor (tvättar håret varje dag) är all färg I princip borta och den torkar heller inte ut håret utan de blir tvärtom mjukare efter användning. Jag är supernöjd med den och ser fram emot nästa gång jag känner för att ändra på hårfärgen lite 😃
  På bilden har jag haft i den i 1h istället för max 30 min som rekommenderas 😅
  Bör även tillägga att innan jag färgade det hade jag behandlat håret med silvershampo (som gjorde vissa partier av håret lite blåare) och därför är det även lite lila på en av bilderna 😅

  + 3

  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Färgen går ej ut

  Jag färgade mitt bruna hör till burgundy färgen och efter ca 2 månader sitter det fortfarande kvar. Färgade mitt hår med denim färgen förut och den gick ut hur lätt som helst. Har även testat deras fader schampoo och ser knappt någon skillnad. Hur gör jag för att få ut färgen? Före och efter bilder.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Ellie! Röda toner har en tendens att hålla sig kvar i håret tyvärr. Ändra så provar du en colour remover eller om du inte önskar bli ljusare så kan du lägga en toning ovanpå färgen.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Rent hår

  Hej! Varför ska håret vara tvättat och rent innan man applicerar färgen? Fäster den inte på smutsigt hår?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hejsan!
   Det är bra om håret är så rent som möjligt innan du färgar för att färgen ska fastnat lite bättre.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hej

  Funkar denna hårfärg på mörkblont/lite ljusare brunt hår? Eran lila färg alltså?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Vilma
   Ja den kommer att funka, dock är det svårt att säga hur resultatet blir. För att få en så skarp färg som möjligt, så behöver håret vara väldigt lust innan färgning :)
   Gilla

Loreal Paris
Colorista
Washout Dirtypinkhair

74 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 1 week håller ca 2-3 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Användning:
Använd färgen i blont eller blonderat hår. Tvätta och torka håret före applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15 minuter - eller i upp till 20 minuter för ett mer intensivt resultat. Följ bruksanvisningen i förpackningen.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du använda Colorista Fader shampoo. Du får tillbaka din tidigare hårfärg när Pastel har tvättats ur. Är håret väldigt poröst kan färgen sitta i längre.

Vilken #colorista är du?

Köps ofta tillsammans

228:-
217:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019