Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Loreal Paris Colorista Washout Hotpink 15

62 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 1 week håller ca 2-3 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Pastel 2 weeks håller ca 5-10 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Vivid är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Vivid 2 weeks håller ca 7-15 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för brunetter.
10 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
234:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
313:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.0

Baserat på 62 betyg
21
5
10
6
20
 • för 7 månader sedan

  Colorista washout dirtypink

  Jag tänker inleda detta betyg med att denna färg sitter kvar betydligt längre än 2-3 tvättar. Dock är det en väldigt fin färg och den mattas gradvis av utan fläckiga partier vilket är super! Jag fick tvätta mitt hår åtta gånger innan färgen försvann och mitt hår är inte speciellt blondt. Se bild!
  gillar
  • pamela
   för 6 månader sedan
   Den är jätte fin och att den sitter längre är för att blont hår suger åt sig mer. Men ja tycker ditt hår ser jätte fint ut 👍🏻
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar
 • för 15 månader sedan

  Färgar av sig extremt

  Köpte den röda och satte mitt mörkbruna hår med ljusare slingor. Färgen blev först lila och efter ca 8 tvättar är den lite mer vinröd färgen i sig är fin så är inte missnöjd med den men guuuuuud vad den färgar av sig på allt.. var på gymmet blev svettig hela mitt gråa Linné var fullt med röd färg högst upp och sen skulle jag cykla till jobbet och det blev regn på vägen var helt rödfärgad i ansiktet.. så om man gillar att ha ljusa kläder undvik att bli svettig och blöt. Kommer inte köpa denna igen. Tvivlar även på om den kommer gå ur håret efter så mänga tvättar som det stod på förpackningen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • colorista green hair

  älskar färgen. haft den regelbundet sen i maj. den blir lite alg färgad när färgen lossnar men tycker det är väldigt fräckt. håret blir mjukt och lent. tvättar alltid håret med endast schampoo innan jag färgar och låter det självtorka sen i med färgen annars fäster den inte. har mörk blondt hår/ljus brunt/råttfärgat
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Purple

  Använde en färgbomb i färgen purple nyligen, verkligen nöjd! Enkel att använda och gav bra resultat. Kommer köpa igen!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Lite svag färg

  Lite svag färg. Lätt att tvätta ur.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • väldigt bra

  Jag har använt 2 utav deras rosa färger, deras lila färg hade jag i 2 månader och sedan har ja provat deras Lilac ( om det nu stavas så) Enda problemet var när ja råkade blanda den rosa och liliac och det blev blått, men det blev snyggt ändå, lite annorlunda. Jag har inte haft några problem med färgerna alls och mitt hår är väldigt slitet från behandling att ta bort svart färg till att bli platina blond. Jag är väldigt nöjd med produkten men har inte provat alla deras färger. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Riktigt dåligt.

  Dottern har ljusbrunt hår. Tog ingenting trots 2 behandlingar.
  gillar
  • ida
   för 3 månader sedan
   står ju dock att färgen är för ljusa hår. inga pastellfärger kan fästa på mörka hår. du kan jämföra med att måla med en lila penna på ett mörkare papper. du behöver en ljus bakgrund för att färgen ska synas.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018