15 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 71 betyg
22
6
12
7
24
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Colorista washout dirtypink

  Jag tänker inleda detta betyg med att denna färg sitter kvar betydligt längre än 2-3 tvättar. Dock är det en väldigt fin färg och den mattas gradvis av utan fläckiga partier vilket är super! Jag fick tvätta mitt hår åtta gånger innan färgen försvann och mitt hår är inte speciellt blondt. Se bild!
  18 gillar
  • för 2 månader sedan
   På riktigt...!? För 13 månader sen (efter långt och dyrt kämpade för att bli blond) la jag i denna förskräckligt äckliga produkt i håret. Jag blev mintgrön. Det går INTE att tvätta ur! Snälla LÄS och KÖP INTE den som heter #blue!!!
   Återigen borde L’Oreal skämmas. Helt sjukt att det fortfarande finns kvar till försäljning!!! Googla om ni vill, jag är KNAPPAST ensam!
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 23 månader sedan

  Färgar av sig extremt

  Köpte den röda och satte mitt mörkbruna hår med ljusare slingor. Färgen blev först lila och efter ca 8 tvättar är den lite mer vinröd färgen i sig är fin så är inte missnöjd med den men guuuuuud vad den färgar av sig på allt.. var på gymmet blev svettig hela mitt gråa Linné var fullt med röd färg högst upp och sen skulle jag cykla till jobbet och det blev regn på vägen var helt rödfärgad i ansiktet.. så om man gillar att ha ljusa kläder undvik att bli svettig och blöt. Kommer inte köpa denna igen. Tvivlar även på om den kommer gå ur håret efter så mänga tvättar som det stod på förpackningen.
  4 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Colorista washout peach

  Jag har ett ganska blekt hår men inte vitt vitt , de är mer ”guldigt” med mörk botten. Jag ville testa att ha i colorista washout färg och då valde jag färgen peach. Jag behövde två tuber som jag även blandade ut med massa balsam. Färgen blev för de första inte direkt peach utan mer en slags rosa. Det är nu dagen efter jag tog i färgen och jag tvättade de på morgonen för att få bort lite av färgen men de försvann inte jöttemycket (vilket jag väntade mig). Min fråga är nu , kommer verkligen färgen att försvinna , det står att det ska ta ca 1-2 veckor tills färgen är borta men jag är fortfarande orolig. Jag behöver därför hjälp och svar från folk som har testat denna färg från Loreal colorista washout.
  ​Jag skulle även vilja veta om Loreal coloristas fader schampoo fungerar och om det är värt att köpa , eller om man ska prova att blanda head and shoulders med bikarbonat. Väldigt tacksam för svar!
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Hotpink

  Hej! Igår köpte jag färgen hotpink men nu är jag hur nojig som helst att det ska inte gå ur tillslut eller att de ska bli grönt, hur stor är risken??
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Emma
   I och med att produkten är rosa, så ska det inte vara någon risk att det blir grönt.
   Det kan tyvärr vara så att de sitter i lite lite längre, men ska inte vara några problem att tvätta ur :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hej

  Har ni colorista washout hotpink hair i kristianstad ?
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Hej! Vi har dessvärre inte denna i butiken. Så fort den finns i lager igen så kan vi beställa den till dig. Bara kom in till butiken så löser vi det :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Funkar bra men lämnar fläckar på huden och kläder

  Har brunt hår och denna färg funkade bra på den. försvann efter sju veckor. Vill man prova denna färg så kan man prova denna produkt först innan man färger permanent.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Fastnar färger på ofärgat hår?

  Är naturligt blond och funderar på om färgen kommer att fästa på mitt hår då? Eller fungerar det bara på blekt hår? Är inte superljusblond men inte heller mörkblond.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 månader sedan
   Hej Johanna
   Dessa ska färga på ditt hår om det är ofärgat, så länge du är relativt ljus ska det inte vara några problem :)
   Gilla

Loreal Paris
Colorista
Washout Oceanhair 16

71 Betyg
99:-

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 1 week håller ca 2-3 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Pastel 2 weeks håller ca 5-10 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Vivid är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Vivid 2 weeks håller ca 7-15 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019