Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Loreal Paris Colorista Washout Oceanhair 16

54 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 1 week håller ca 2-3 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Pastel 2 weeks håller ca 5-10 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Vivid är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Vivid 2 weeks håller ca 7-15 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för brunetter.
7 användarbilder
Loreal Paris

Köps ofta tillsammans

Loreal Paris Colorista Washout Oceanhair 16
Revlon Nutri Color Creme 1003 Golden Blonde 270ml
Pris för allt
288:-

Köps ofta tillsammans

Loreal Paris Colorista Washout Oceanhair 16
Schwarzkopf BC Bonacure Repair Resque Spray Conditioner
Schwarzkopf BC Bonacure Repair Resque Nutri-shield Serum 56ml
Pris för allt
387:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.9

Baserat på 54 betyg
19
5
10
3
17
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  På ofärgat hår!

  Efter att ha misshandlat mitt hår i allt för många år så bestämde jag mig för att första gången någonsin inte färga mitt hår. 1,5 år senare så återstår bara 3-4 cm kvar som inte är mitt naturliga hår och är superstolt att jag klarat av det. Men... började bli uttråkad och ville göra något nytt som inte skadar mitt ”nya” hår! Eftersom jag jobbar där det är viktigt att se anständig ut så ville jag ha något tillfälligt under min lediga vecka! Detta var perfekt! Det satte sig i nästan hela håret men blev givetvis bäst resultat i topparna. Precis som jag önskade så försvann det på bara någon tvätt på mitt naturliga hår och i topparna har ja en svag nyans kvar efter 4 tvättar. Jag köpte washout Bluehair. Perfekt för dig som vill testa något nytt men inte beredd att förstöra ditt hår med blekningar!
  gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  • mikaela
   för 1 månad sedan
   Såhär ser det ut efter 3 hårtvättar!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Får ej bort färgen

  Vi använde den turkosa färgen i dotterns hår. Blev väldigt stark färg ett kort tag. Nu 2 månader senare är håret grågrönt och inte alls fint... Är det någon som hittat ett sätt att få bort färgen? Jag är väldigt glad att vi bara tog i topparna. Dotterns hår blev också väldigt flammigt, och en del hårstrån sög upp färgen så den drog sig långt upp mot hårfästet. Man får vara beredd på lite vad som om man väljer den här färgen.
  gillar
  • zandra
   för 3 månader sedan
   Jag anmälde till konsumentverket i september 2017. Helt sjukt att L’Oreal helt oberört låter folk få håret förstört trots att fler än jag anmält. Också helt galet att affärer fortsätter sälja den här färgen. Jag skulle skämmas
   gillar
  • pamela
   för 1 månad sedan
   Har Du blont hår från början så borde du veta att blont hår suger åt sig mer färg, gäller även toning,. Gå till en frisör istället och betala 10 x så mycket om du blir missnöjd. Frisör produkter är alltid mildare mot håret och man köper såna här produkter för det är prisvärt och för dem pengarna är det en jävligt bra wash out färg !
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  SUUUUUUGER

  Den här proudukten är sämst. Köpte färgen #aquahair och den blev mossgrön?? Den har total förstört mitt hår och mitt hår är också helt tovigt och fluffigt som inte går att borsta ur eller tvätta. Det är otroligt fläckigt också. Hur kan man sälja en så här dålig produkt?

  + 1

  gillar
  • maria
   för 2 veckor sedan
   Denna färg kommer tvättas ut. Använd Oplex 3 vid varje hårtvätt och köp ett bra leave in balsam så tror jag ditt hår kommer repa sig. Är ingen expert. Men har gjort mycket galet med mitt egna hår under åren. Lycka till👍
   gillar
  • anna
   för 2 veckor sedan
   Okej tack ska prova de!🙏🏼
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Produkten går inte att tvätta ur håret

  Blå färg blir smutsigt grönt och går inte att tvätta bort. Dottern har tvättat håret många gånger. Hennes fina blonda hår är helt förstörd..
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Älskar den !!!!

  Jag är super nöjd med denna produkt ! Använder oftast den pastellrosa o blir alltid super nöjd ! Jag är blond men går till frisör var tredje månad och ljusar upp det och sen använder jag olika färger av denna wash out och det blir alltid jätte bra ! Är man blond och sätter i såna här färger får man också förvänta sig att de sätter sig då blont hår suger upp färg mer än någon annan hårfärg. Jag går till frisören var tredje månad och sen använder jag denna ca var tredje vecka för att den inte ska blekna för mycket ! Tack Loreal jag älskar den !!!!!
  gillar
  • catrin
   för 1 månad sedan
   man måste alltid bleka håret så mycket som de går innan man ska färga de, så du kommer troligtvis få en liten liten toning på håret men långt ifrån resultatet på flaskan.
   gillar
  • pamela
   för 3 veckor sedan
   Jag älskar den ... ja går till frisören o får de blekt skonsamt o sen gör hon en ordentlig inpackning sen när ja kommer hem lägger jag i loreal wash out .. perfekt alltid 👍🏻👍🏻👍🏻
   gillar
  • pamela
   för 3 veckor sedan
   Men har du ljusbrunt hår måste du nog bleka håret först för att den ska sätta sig och gå till en bra frisör när du bleker de 👍🏻
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Washout??? Näää..

  Om man vill ha grönt hår resten av livet är den här kanon.. Efter avfärgning, blekning, nyansering och typ 60 hårtvättar är mitt kopparblonda hår fortfarande grönt. Det var ju en snygg och INTENSIV mörkgrön i några hårtvättar, sen blev det dassigare och dassigare färg och nu som sagt helt omöjlig att få ur...
  gillar
  • pamela
   för 1 månad sedan
   Då har du gått till en dålig frisör !
   gillar
  • alexandra
   för 1 månad sedan
   Skulle tipsa dig om avfärgningsprodukten Colour b4 som jag tror att Lyko hari sitt sortiment nu, annars finns den på Amazon. Luktar skit men har räddat mig flera ggr efter dåliga färgningar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Colorista washout dirtypink

  Jag tänker inleda detta betyg med att denna färg sitter kvar betydligt längre än 2-3 tvättar. Dock är det en väldigt fin färg och den mattas gradvis av utan fläckiga partier vilket är super! Jag fick tvätta mitt hår åtta gånger innan färgen försvann och mitt hår är inte speciellt blondt. Se bild!
  gillar
  • pamela
   för 1 månad sedan
   Den är jätte fin och att den sitter längre är för att blont hår suger åt sig mer. Men ja tycker ditt hår ser jätte fint ut 👍🏻
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018