Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

L'Oreal Paris Colorista Washout Peachhair

47 Betyg
79:20Rek. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 1 week håller ca 2-3 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Användning:
Använd färgen i blont eller blonderat hår. Tvätta och torka håret före applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15 minuter - eller i upp till 20 minuter för ett mer intensivt resultat. Följ bruksanvisningen i förpackningen.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du använda Colorista Fader shampoo. Du får tillbaka din tidigare hårfärg när Pastel har tvättats ur. Är håret väldigt poröst kan färgen sitta i längre.

Vilken #colorista är du?
3 användarbilder
Loreal Paris

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 månader sedan

  Får ej bort färgen

  Vi använde den turkosa färgen i dotterns hår. Blev väldigt stark färg ett kort tag. Nu 2 månader senare är håret grågrönt och inte alls fint... Är det någon som hittat ett sätt att få bort färgen? Jag är väldigt glad att vi bara tog i topparna. Dotterns hår blev också väldigt flammigt, och en del hårstrån sög upp färgen så den drog sig långt upp mot hårfästet. Man får vara beredd på lite vad som om man väljer den här färgen.
  gillar
  • zandra
   för 1 månad sedan
   Jag anmälde till konsumentverket i september 2017. Helt sjukt att L’Oreal helt oberört låter folk få håret förstört trots att fler än jag anmält. Också helt galet att affärer fortsätter sälja den här färgen. Jag skulle skämmas
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Colorista washout dirtypink

  Jag tänker inleda detta betyg med att denna färg sitter kvar betydligt längre än 2-3 tvättar. Dock är det en väldigt fin färg och den mattas gradvis av utan fläckiga partier vilket är super! Jag fick tvätta mitt hår åtta gånger innan färgen försvann och mitt hår är inte speciellt blondt. Se bild!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Hjälp!

  Hej, jag är en tjej med svart hår. Det står att man ska vara blond, men jag undrar om jag kan använda det även fast mitt svarta hår. Eller om det kommer se helt fel ut?
  gillar
  • stefan
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Hannah.lahti05! Du kommer inte att se någon effekt alls på ditt mörka hår, tyvärr.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  L'Oreal Paris Colorista Washout Bluehair

  Jag har testat L'Oreal Paris Colorista Washout Bluehair vid två olika tillfällen på ett halvår.
  Ena bilden är tagen efter jag har sköljt ut produkten, den andra bilden är tagen när håret hade torkat. Efter håret har torkat så är de lila och andra nyanser så inte alls likt bilden på etiketten. Annars så har jag inte märkt att produkten inte färgar av sig och det är nog de ända positiva eftersom andra toner färgar av sig på kläder och sängkläder. Problemet är att mitt hår vart inte den nyansen inte knappt i närheten det går åt mer gröna hållet efter två tvättar. Första gången vart de grönt direkt efter jag hade använt produkten. Det berodde nog på att de var gula och toner i håret. Så jag körde en ny blondering och infärgning resultatet efter det är bilderna som jag la upp. Ändå så går de fort åt gröna hållet efter urtvättning. Min fråga är vad kan jag använda för att mitt hår ska kunna ha den nyansen som de är på förpackningen? Jag verkar inte riktigt hitta den rätta nyansen för att håret ska va mer som på bilden. Och det gröna sitter kvar jätte länge har använt deras fader schampo men det vill inte fungera längre. Så finns det nåt annat schampo som ska hjälpa att det gröna ska försvinna? Har håret grönt sen i början på februari i år och nu är vi i mars månad.
  gillar
  • zandra
   för 1 månad sedan
   Jag anmälde till konsumentverket i september 2017. Helt sjukt att L’Oreal helt oberört låter folk få håret förstört trots att fler än jag anmält. Också helt galet att affärer fortsätter sälja den här färgen. Jag skulle skämmas
   gillar
  • paulawestas
   för 1 vecka sedan
   Funkar lila produkten på ljust brunt hår, kan man lägga då en massa lägger på så att det syns eller kommer det verkligen inte synas <3
   gillar
  • sandra
   för 1 vecka sedan
   På beskrivningen på står det att produkten inte är avsedd för brunt hår men ljusbrunt? det vågar jag inte svara på <3 är de lite blont i det bruna? jag skulle råda att du försökte ljusa upp det om du vill ha det i hela håret eller omber eller som highligt. Hoppas att det är nån som jobbar på Lyko som kan svara på din fråga mycket bättre än vad jag gör.. Som sagt vågar inte säga förmycket. Men kan säga den färgen som blev efter jag färgade lossnade efter en tvätt så det är inte samma nyans.. Tror den sätter sig olika på går och hår..
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Blött eller torrt hår

  Så himla förvirrande bruksanvisning med blandade språk :( ska man göra detta i blött hår eller ska hårt va torrt eller bara handdukstorrt ?????
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 7 månader sedan
   Hej! Man ska shamponera håret och torka det torrt innan man påför färgen för att håret ska kunna suga åt sig på bästa sätt.
   gillar
  • gina adly hppip
   för 7 månader sedan
   Hej vilken färge passar på brunt hår?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 7 månader sedan
   Hej! Dessa fäster eller syns inte så mycket på bruna hår tyvärr. Tar man en av de lite mörkare färgerna så kan man kanske se lite nyans skillnad.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  .

  Färgen syntes inte till minsta lilla på mitt hår som var blont, håret kändes även som hö efteråt. Inget jag rekommenderar.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018