27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 87 betyg
29
6
13
7
32
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Colorista washout dirtypink

  Jag tänker inleda detta betyg med att denna färg sitter kvar betydligt längre än 2-3 tvättar. Dock är det en väldigt fin färg och den mattas gradvis av utan fläckiga partier vilket är super! Jag fick tvätta mitt hår åtta gånger innan färgen försvann och mitt hår är inte speciellt blondt. Se bild!
  18 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 22 månader sedan

  Får ej bort färgen

  Vi använde den turkosa färgen i dotterns hår. Blev väldigt stark färg ett kort tag. Nu 2 månader senare är håret grågrönt och inte alls fint... Är det någon som hittat ett sätt att få bort färgen? Jag är väldigt glad att vi bara tog i topparna. Dotterns hår blev också väldigt flammigt, och en del hårstrån sög upp färgen så den drog sig långt upp mot hårfästet. Man får vara beredd på lite vad som om man väljer den här färgen.
  5 gillar
  • för 19 månader sedan
   Har Du blont hår från början så borde du veta att blont hår suger åt sig mer färg, gäller även toning,. Gå till en frisör istället och betala 10 x så mycket om du blir missnöjd. Frisör produkter är alltid mildare mot håret och man köper såna här produkter för det är prisvärt och för dem pengarna är det en jävligt bra wash out färg !
   3 gillar
 • för 1 månad sedan

  Blev så fint!

  Velat prova rosa färg länge och tycker den här färgen blev superfin!! Lätt att applicera och få jämt (använde en kam sinsemellan). Ta 2 förpackningar om du har långt hår. Håret känns dessutom mjukt efteråt. Trodde det skulle bli strävt.
  4 gillar
  • för 1 månad sedan
   Fint 👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilken färg

  Jag blekte mitt hår ,ed Loreal Blech flera ggr (4ggr) och la sedan in loreal permanent gel hårfärg rosa men blev lite mer rosé då jag inte blev tillräckligt vit i håret. Vill bli lite mer rosa och undrar vad jag ska använda för färg. Kan dirtypink vara något eller tvättas det ut för snabbt? Finns andra rosa färger som är mer candy cotton pink blir de bättre? Dvs tar de bort lite av det gula/orange. Eller ska jag vänta och färga om håret med den permanenta färgen?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Annika!
   Detta är en washout färg och tvättas ur ganska snabbt. Vill du ha något som sitter lite längre skulle jag rekommendera att du istället kikar p åhttps://www.lyko.se/loreal-paris/loreal-paris-colorista-permanent-gel-rose-gol :)
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Över förväntan

  Färgade med den röda färgen, och blev positivt överraskad. Hade mellanbrunt, på gränsen till mörkbrunt hår innan och det blev knallrött! Efter nu ca 4 tvättat är färgen inte lika extrem röd, men har fortfarande en jättefin mörkröd ton.
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Fläckar ditt naturliga hår!

  Jag använde "Bluehair" på mitt blekta hår, gjorde precis som det stod. Färgen blev fin men den ger håret fläckar. I månader har jag haft en grön ton i håret. Det är otroligt fult. Jag har till och med blekt mitt hår professionellt två gånger och inte ens då släppte det gröna. Så mitt tips är att vara försiktig! Min frisör berättade att hon har stött på det här problemet med hur många kunder som helst.
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Vad ska jag välja?

  Hej! Jag är sugen på att testa någon färg bara tillfälligt och då passar sånna här färgbomber/washouts bra. Men jag undrar om loreals washout fäster även om man har lite åt det mörkare bruna håret? Plus att det är ofärgat /obehandlat. Finns det någon annan produkt som ni annars skulle rekommendera till min beskrivning av mitt hår och vilken färg tror ni syns bäst?
  1 gillar

Loreal Paris
Colorista
Washout Pinkhair

87 Betyg
79:20Rek. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 1 week håller ca 2-3 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Användning:
Använd färgen i blont eller blonderat hår. Tvätta och torka håret före applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15 minuter - eller i upp till 20 minuter för ett mer intensivt resultat. Följ bruksanvisningen i förpackningen.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du använda Colorista Fader shampoo. Du får tillbaka din tidigare hårfärg när Pastel har tvättats ur. Är håret väldigt poröst kan färgen sitta i längre.

Vilken #colorista är du?

Köps ofta tillsammans

168:20
211:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020