Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

L'Oreal Paris Colorista Washout Pinkhair

60 Betyg
74:25Rek. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 1 week håller ca 2-3 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor.

Användning:
Använd färgen i blont eller blonderat hår. Tvätta och torka håret före applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15 minuter - eller i upp till 20 minuter för ett mer intensivt resultat. Följ bruksanvisningen i förpackningen.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du använda Colorista Fader shampoo. Du får tillbaka din tidigare hårfärg när Pastel har tvättats ur. Är håret väldigt poröst kan färgen sitta i längre.

Vilken #colorista är du?
10 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
283:50

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
215:25

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.9

Baserat på 60 betyg
21
5
10
6
18
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Super men vissa färger ska man akta sig för!

  Jag har använt både coloristas dirty pink och purple hair. Jag är naturligt ljusblond vilket man måste va för att de ljusare färgerna ska synas. Dirty pink blev en fin rosa och tvättade ur efter fyra tvättar. Purple hair satt i mycket längre och tog säkert tio tvättar för att försvinna. Men färgerna försvann helt oavsett. Mycket beror också på vilken kvalitet håret är.

  MEN jag vill VARNA för de blå, gröna och turkosa färgerna. Dessa sitter kvar extremt länge (speciellt om man är blond) och kan ibland vara omöjliga att få bort. En vän till mig provade ocean hair och det blev en dassig grön färg efter en tvätt sen fick hon kämpa i månader med att få bort färgen. Men den försvann ändå aldrig helt, så nu har hon gröna skiftningar i sitt hår. Det går även att finna videos på youtube där tjejer klippt av sig håret eftersom att den blå/gröna färgen aldrig gick ur.

  Vill man testa colorista testa någon av de ljusare färgerna som till exempel dirty pink istället så slipper man blådassigt eller tånggrönt hår i slutet.
  gillar
  • maria
   för 3 månader sedan
   Så fint👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 8 månader sedan

  Får ej bort färgen

  Vi använde den turkosa färgen i dotterns hår. Blev väldigt stark färg ett kort tag. Nu 2 månader senare är håret grågrönt och inte alls fint... Är det någon som hittat ett sätt att få bort färgen? Jag är väldigt glad att vi bara tog i topparna. Dotterns hår blev också väldigt flammigt, och en del hårstrån sög upp färgen så den drog sig långt upp mot hårfästet. Man får vara beredd på lite vad som om man väljer den här färgen.
  gillar
  • zandra
   för 7 månader sedan
   Jag anmälde till konsumentverket i september 2017. Helt sjukt att L’Oreal helt oberört låter folk få håret förstört trots att fler än jag anmält. Också helt galet att affärer fortsätter sälja den här färgen. Jag skulle skämmas
   gillar
  • pamela
   för 5 månader sedan
   Har Du blont hår från början så borde du veta att blont hår suger åt sig mer färg, gäller även toning,. Gå till en frisör istället och betala 10 x så mycket om du blir missnöjd. Frisör produkter är alltid mildare mot håret och man köper såna här produkter för det är prisvärt och för dem pengarna är det en jävligt bra wash out färg !
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Lite svag färg

  Lite svag färg. Lätt att tvätta ur.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  väldigt bra

  Jag har använt 2 utav deras rosa färger, deras lila färg hade jag i 2 månader och sedan har ja provat deras Lilac ( om det nu stavas så) Enda problemet var när ja råkade blanda den rosa och liliac och det blev blått, men det blev snyggt ändå, lite annorlunda. Jag har inte haft några problem med färgerna alls och mitt hår är väldigt slitet från behandling att ta bort svart färg till att bli platina blond. Jag är väldigt nöjd med produkten men har inte provat alla deras färger. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Riktigt dåligt.

  Dottern har ljusbrunt hår. Tog ingenting trots 2 behandlingar.
  gillar
  • ida
   för 2 månader sedan
   står ju dock att färgen är för ljusa hår. inga pastellfärger kan fästa på mörka hår. du kan jämföra med att måla med en lila penna på ett mörkare papper. du behöver en ljus bakgrund för att färgen ska synas.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Som på bilden på förpackningen

  Tycker att färgen (dirty pink) blev mer eller mindre som på bilden på förpackningen. Hade velat att den skulle synas lite mer på de mörka delarna men känner mig nöjd med produkten! Märkte heller ingen skillnad på kvaliten på håret efter användning. Nu återstår bara att se hur fort den kommer tvättas ur :) #tävling
  gillar
  • summerbee
   för 3 månader sedan
   Efter första tvätten var det störst skillnad. Då blev färgen rosé. Jag försökte hålla kvar genom att inte schamponera det som var färgat men färgen försvann ändå fort. Efter 4-5 tvättar var färgen helt borta utan några spår av rosa. #tävling
   gillar
  • summerbee
   för 3 månader sedan
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  SUUUUUUGER

  Den här proudukten är sämst. Köpte färgen #aquahair och den blev mossgrön?? Den har total förstört mitt hår och mitt hår är också helt tovigt och fluffigt som inte går att borsta ur eller tvätta. Det är otroligt fläckigt också. Hur kan man sälja en så här dålig produkt?

  + 1

  gillar
  • maria
   för 4 månader sedan
   Denna färg kommer tvättas ut. Använd Oplex 3 vid varje hårtvätt och köp ett bra leave in balsam så tror jag ditt hår kommer repa sig. Är ingen expert. Men har gjort mycket galet med mitt egna hår under åren. Lycka till👍
   gillar
  • anna
   för 4 månader sedan
   Okej tack ska prova de!🙏🏼
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018