24 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 81 betyg
27
6
12
7
29
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Colorista washout dirtypink

  Jag tänker inleda detta betyg med att denna färg sitter kvar betydligt längre än 2-3 tvättar. Dock är det en väldigt fin färg och den mattas gradvis av utan fläckiga partier vilket är super! Jag fick tvätta mitt hår åtta gånger innan färgen försvann och mitt hår är inte speciellt blondt. Se bild!
  18 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Får ej bort färgen

  Vi använde den turkosa färgen i dotterns hår. Blev väldigt stark färg ett kort tag. Nu 2 månader senare är håret grågrönt och inte alls fint... Är det någon som hittat ett sätt att få bort färgen? Jag är väldigt glad att vi bara tog i topparna. Dotterns hår blev också väldigt flammigt, och en del hårstrån sög upp färgen så den drog sig långt upp mot hårfästet. Man får vara beredd på lite vad som om man väljer den här färgen.
  5 gillar
  • för 16 månader sedan
   Har Du blont hår från början så borde du veta att blont hår suger åt sig mer färg, gäller även toning,. Gå till en frisör istället och betala 10 x så mycket om du blir missnöjd. Frisör produkter är alltid mildare mot håret och man köper såna här produkter för det är prisvärt och för dem pengarna är det en jävligt bra wash out färg !
   3 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Fläckar ditt naturliga hår!

  Jag använde "Bluehair" på mitt blekta hår, gjorde precis som det stod. Färgen blev fin men den ger håret fläckar. I månader har jag haft en grön ton i håret. Det är otroligt fult. Jag har till och med blekt mitt hår professionellt två gånger och inte ens då släppte det gröna. Så mitt tips är att vara försiktig! Min frisör berättade att hon har stött på det här problemet med hur många kunder som helst.
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Vad ska jag välja?

  Hej! Jag är sugen på att testa någon färg bara tillfälligt och då passar sånna här färgbomber/washouts bra. Men jag undrar om loreals washout fäster även om man har lite åt det mörkare bruna håret? Plus att det är ofärgat /obehandlat. Finns det någon annan produkt som ni annars skulle rekommendera till min beskrivning av mitt hår och vilken färg tror ni syns bäst?
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Funkade inte

  Funkade inte på mitt hår, har blont hår men håret blev bara mörkare? Hade den lila färgen.
  Har tydligen för mörkt hår, så man måste verkligen ha väldigt ljust om det ska bli bra resultat
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  De blåa och gröna

  Använd aldrig de blåa eller gröna på blont hår. Mitt hår har vart förstört i flera månader och spenderat tusentals kronor på att försöka fixa det. De lämnar en grön ton som är omöjlig att bli av med. Har provat alla möjliga metoder, de är fortfarande förstört. Rakapparaten känns numera lockande.
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Hej Denise! Stackare...Jag antar att du har försökt med avfärgning bla och olika saker från "skafferiet" hemma.Jag blev lite grön skiftande i håret efter ett tag när jag hade dämpat gula skiftningar i håret med directions hårfärg ( violett) blandat med balsam.Jag använder kokosolja i håret regelbundet och upptäckte att det faktiskt gjorde att den gröna färgen försvann efter 2 rejäla kokosolja inpackningar över natten som jag sedan förstås tvättade ur dagen efter noggrant och avslutade med balsam som vanligt.Nu sitter säkert din färg mera än vad min gjorde men kanske värt att testa och håret blir så fint efter .Finns schampo mot missfärgat hår också men det kanske är mera om man badat i klor mm.Youtube har du säkert kollat efter tips antar jag 😊Mvh Jessica
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Fundering över hot pink.

  Hejsan, funderar på att göra mitt hår rosa, då jag såg att 'Hot pink' håller upp till 5 - 10 hårtvättar, så är ja rets så sugen på att testa den. För jag vill ändå att det ska hålla ett tag, men ja är lite svek då det är neon rosa! Går de möjligt att spä ut den med balsam så den inte är så 'neonaktig'? Eller håller det inte lika bra? Och när får ni in den igen till webb shoppen?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Det är samma märke, så dem håller lika länge. Däremot är ju den lite blekare i färgen vilket gör att den dämpas ned något snabbare än den andra.
   Gilla

Loreal Paris
Colorista
Washout Turquoisehair

81 Betyg
79:20Rek. pris 99:-

Fler nyanser

Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Pastel är en tillfällig hårfärg som tvättas ur. Ge din hårfärg en extra dimension! Och du kan variera din look eftersom Pastel 2 weeks håller ca 5-10 hårtvättar. Färgen mattas gradvist av hårtvätt efter hårtvätt. Passar för blont hår, ombré-hår eller hår som har ljusa slingor. 

Användning:
Använd färgen i blont eller blonderat hår. Tvätta och torka håret före applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15 minuter - eller i upp till 20 minuter för ett mer intensivt resultat. Följ bruksanvisningen i förpackningen.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du använda Colorista Fader shampoo. Du får tillbaka din tidigare hårfärg när Pastel har tvättats ur. Är håret väldigt poröst kan färgen sitta i längre.

Vilken #colorista är du?

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019