Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Loreal Paris Elvital Arginine Resist X3 Reinforcing Shampoo+Conditioner

3 Betyg
69:-Rek. pris 79:-

Loreal Paris Elvital Arginine Resist X3 Reinforcing Shampoo
Daglig stress, väderförhållanden och föroreningar kan ibland orsaka att håret saknar sin grundläggande näring, vilket kan leda försvagat hår som kan få en tendens att gå sönder och falla av. Med detta shampoo känns ditt hår vårdat och stärkt från rot till topp!

Arginine Resist X3 Reinforcing Shampoo är berikad med arginin och protein för att förbättra hårets struktur och ge näring till rötterna.

Passar för skört hår som lätt faller av.

250ml

Loreal Paris Elvital Arginine Resist X3 Reinforcing Balsam
Daglig stress, väderförhållanden och föroreningar kan ibland orsaka att håret saknar sin grundläggande näring, vilket kan leda försvagat hår som kan få en tendens att gå sönder och falla av. Med detta balsam känns ditt hår vårdat och stärkt från rot till topp!

Arginine Resist X3 Conditioner är berikad med arginin och protein för att förbättra hårets struktur och ge näring till rötterna.

Passar för skört hår som lätt faller av.

200ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.0

Baserat på 3 betyg
1
0
1
0
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 veckor sedan

  L'Oreal Paris Elvive Arginine Shampoo

  Bästa produkt som någonsin gjorts. Min hårfrisörska var så imponerad av att ett så långt hår kunde vara så helt och utan slitage, så hon tyckte jag skulle börja sälja mitt hår när jag klippte mig. ;)
  Jag har använt detta shampo i många år, tills de stora varuhusen/butikerna slutade att ta hem det av någon anledning, troligtvis pga. att det kom nya produkter hela tiden. Till min förtvivlan hittade jag inget liknande shampo och jag började få problem med klåda i hårbotten och enorm håravfällning så min hästsvans är bara 1/3 i tjocklek av vad den har varit.
  NU ÄNTLIGEN har jag lyckats hitta mitt shampo på Lycko och har lagt in en storbeställning av mitt favoritshampo någonsin.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Använd med ett annat balsam

  Funkar helt OK om man man inte använder allt för mycket eller för lite. Vågade dock inte använda den mer än i två veckor då jag har problem med hårbotten, och inte gav någon tydlig eller snabb förändring.

  För övrigt bör man nog använda ett annat balsam: det hjälpte inte alls mot skört hår, snarare att det kändes mer poröst, men fortfarande lika svagt.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018