3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 3 veckor sedan

  Djur testat?

  Testar dom på djur? Söker man upp det så står det att dom gör det men många säger att dom inte gör det så jag bara undra.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  I håret under natten?

  Går det att sova med den här inpackningen?
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Drömmig!

  Denna produkt gör mitt långa hår superenkelt att reda ut! Tycker även att håret blir väldigt glansigt. Bilden visar mitt hår efter att jag använt inpackningen. Priset ger ett rejält plus också. #lykoinflutester
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Väldigt nöjd

  Jag tycker att denna produkt är väldigt bra, den gör håret lent så det blir lätt att borsta ur och den lämnar en god doft och jag tycker även att håret håller sig lent och doftar gott länge. Jag använder denna tillsammans med schampo och balsam i samma serie som också är bra. #tävling
  Gilla

Loreal Paris
Elvital
Dream Lengths Mask 300 ml

3 Betyg
60:-Rek. pris 75:-
Beskrivning
Ingredienser
Drömmer du om långt och vackert hår, men tycker att det är svårt att uppnå? Håret bliver trassligt och det bildas knutor, och när du borstar håret så bryts det.

Vår hemlighet är vår Super Detangler och omedelbart reder ut ditt hår och kan hjälpa dig att uppnå drömmen om långt hår. Nu kan du ruska håret så mycket du vill, göra knutar och ta ut dem igen... samtidigt som håret skyddas mot att brytas.

300ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter