Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Loreal Paris Excellence Creme 5.32 Ljus Iriserande Guldbrun

6 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Loreal Paris Excellence Creme
Denna skyddande hårfärg innehåller en konditionerande formula, berikad med Pro Keratin som hjälper till att vitalisera håret och stärka färgen. Excellence Crème ger ditt hår en frisk känsla och gör det silkeslent utan ett grått hår i sikte!
Täcker grått hår 100 %.

Denna produkt innehåller:

En tub skyddande serum, 12 ml
En tub färgkräm, 48 ml
Applikations-kam.
En flaska framkallningskräm, 72 ml
En efterbehandlingskur, 44 ml
Ett par plasthandskar
En bruksanvisning

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 6 betyg
1
1
0
1
3
 • för 1 månad sedan

  Kall brun

  Hej!
  Brukar färga håret med loreal excellence ljus guldbrun på vintern men fick nu tipset att prova på en kall brun färg. Verkar som att samma sort förut funnits i 5.02 frosty light brown som jag ville testa. Vilken färg kan ni rekommendera. Gillade denna då den täckte bra.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Färga mörkare?

  Har tidigare använt ljus Pärlblond till mitt hår. Fyllt i utväxt regelbundet. Testade nu askblond mellan i ett annat märke (garnier) och är inte nöjd med resultatet. Känns grått och jag vill ha en varmare ton. Kan jag färga över med denna?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Toning eller färgning?

  Hej! Såg att du rekommenderar en toning istället för färgning på behandlat hår på ett av dina svar nedanför. Jag har blekt mitt hår och är nu blond men skulle vilja färga det ljusbrunt/mörkblont. Är det då smartare att tona håret istället? Isåfall, varför?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Cecilia! En toning är skonsammare för håret samt att färg på färg adderar och bli till slut mörkare. En blekt hår som är skört vill ofta suga åt sig av färgen och kan även då göra att det blir mörkare.
   gillar
  • cecilia
   för 1 månad sedan
   Okej så om jag ska att tona mitt blekta hår ljusbrunt/mörkblont, måste jag göra det i flera steg? Alltså måste jag lägga en röd färg innan för att förhindra gröna skiftningar. Är det något jag ska tänka på när jag bestämmer färg? Syftar på om jag måste välja en varmare/kallare för att förhindra för röda eller gröna skiftningar.
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Cecilia! Det beror helt på hur kall du är innan och hur många steg du skall gå ned i ljushetsläge. Gäller det bara ett par steg så kan det gå bra utan att förpigmentera. För bäste hjälp besök någon av våra butiker som lättare kan hjälpa dig då de ser ditt hår.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  nöjd

  Fin färg och bra lyster
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  8.1

  Jag är ganska kall i längderna men varm en bit in mot botten och har en utväxt med min naturliga färg, ligger på en 8 överlag vill gärna tillbaka från det blekta till min naturliga färg som liknar 8.1, tror ni det kan gå eller är risken stor att det blir grönt?:)
  gillar
  • mikaela
   för 2 månader sedan
   Hej Rebecka! Jag tror inte du behöver vara orolig att det blir grönt men en 8 kan ibland kännas mörkare så om du inte vill riskera att bli mörkare så ta en ljusare nyans samt att man rekommenderar toning på ett redan behandlat hår. Mitt tips är denna: https://www.lyko.se/schwarzkopf-professional/schwa...jusblond-cendre
   För att den ska ta bäst så shamponera håret sedan blås det torrt och lägg sedan i den. Den blir ganska kall men då det är en toning så tvättas den successivt ut så att du inte riskerar att få sådan synlig utväxt.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018