8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 220 betyg
25
20
17
51
107
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 29 månader sedan

  Super!

  Har alltid sökt mig till high end märken när det kommer till mascara, eftersom jag alltid känt att det är värt att lägga dem pengarna på en riktigt bra mascara. Billigare mascaror har jag aldrig riktigt blivit nöjd med, har alltid varit något som har strulat. får man längden så smular dem, smular dem inte så är dem svår hanterligar osv.
  Har haft Dior, Lancôme och Armani i många år, nu för första gången så har jag hittat en mascara som är riktigt bra som dessutom är billig. Har bara upplevt denna kvaliten med high end mascaror tidigare så jag bliv glatt överraskad. Den kladdar inte, smular inte, bra längd och volym. Bara plus från mitt håll.
  20 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 25 månader sedan

  Inte imponerad

  Då denna hyllats så fantastiskt mycket sedan den kom blev jag bara tvungen att testa. Vilken besvikelse. Blöt och kladdig, trots att jag skrapade av borsten så mycket jag kunde. Nä, tillbaka till Clump Defy.
  13 gillar
  • för 17 månader sedan
   Kastade min .
   Det säger väl vad jag tyckte om den.....
   Jag är inte den som brukar kasta saker .
   2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Byggbar mascara

  Provat den i några dagar nu och tycker att borsten når alla fransar men kan bli lite klumpig inne i ögonvrån (borsten samlar mycket färg precis på kanten). Gillar att man kan köra ett tunnare lager och få vardagsfransar eller att köra på tjockare och fler lager och bygga upp dramatiska fransar.
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa mascaran

  Älskar den! Ger volym, långa fylliga separerade fransar! jag har fått många kommentarer om jag har lösögonfransar men nejdå, bara bra mascara på mina naturliga fransar!
  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Kladdig och ger spindelben

  Ett riktigt bottennapp! Kladdig formula som ger klumpiga fransar som ser ut som spindelben. Inget för den som vill ha naturligt långa och separerade fransar.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Mascara

  Lite besviken, tycker den är svårt att applicera och blir lite klumpar på fransarna
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bästa budgetmascaran

  Har provat många olika mascaror i samma prisklass som denna och den här är verkligen överlägset bäst. Mycket volym och intensivt svart! Inget smul eller kladd. Toppen!
  Gilla

Loreal Paris
Paradise
Extatic Mascara Black

220 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ta dina fransar till paradiset med Paradise Extatic Mascara! Den mjuka och lätt vågformade borsten tar till sig maximalt med fomula och fångar upp varje frans för en dramatisk voluminös effekt. Mascaran ger fransarna längd och en byggbar och fyllig volym.

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

218:-
317:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020