8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 37 betyg
2
1
3
11
20
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Håller böjen hela dagen!

  Om man som jag har spikraka och bestämda fransar som tappar böjen efter 10 minuter så är denna mascaran verkligen ett måste. Ger både volym och längd samt håller böjen heela dagen, även efter man har tagit bort den :) Enkel att ta bort med en rengöring som har lite olja i.
  19 gillar
  • för 14 månader sedan
   Jättefina fransar! Beställde denna mascara idag, fast inte vattenfast. Hoppas att fransarna blir lika fina på mig.
   4 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Bra produkt

  Mascaran ger volym och stannar hela dagen. Dessutom torkar den fort och smetar inte av sig så lätt!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  BRA

  Tycker denna håller vad den lovar. Får mycket volym, det sitter på plats hela dagen och fransarna faller inte rakt ner. Dock hade jag inte fått ett bra resultat utan en böjare men det är pga mina naturligt spikraka fransar. Borste är också lite för stor för min smak då jag inte når alla fransar men det funkar. Men som sagt väldigt bra, billig, lättillgänglig och testvärd!
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Håller inte böjen

  Bra borste men mascaran håller tyvärr inte böjen på fransarna hela dagen. Lever inte upp till förväntningarna. Jag går tillbaka till Lumene Curl waterproof som är super! :)
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Älskar denna mascara!

  Jag har alltid haft problem med att hitta en mascara som både ger volym, förlänger och håller böjen hela dagen på mina raka och relativt korta fransar MEN denna vattenfasta mascara ger mig allt det jag letat efter för ett riktigt bra pris!

  Lash Extatic (den vattenfasta versionen) och en bra ögonfransböjare är en människa med raka fransars bästavän.

  Loreáls Lash Extatic är enligt mig väldigt lik den populära mascaran Better Than Sex från Too Faced men Lash Extatic är mer än hälften så billig vilket alltid är ett plus. Äger väldigt många olika mascaror men sedan jag hittade denna så är det alltid den jag sträcker mig efter varje gång jag ska sminka mig, helt fantastisk!

  #LykoInflutester
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bra mascara

  Har prövat många vattenfasta mascaror o har gått tillbaka till denna varje gång sen den kom. Så rekommenderar denna mkt. Är mky nöjd med den. 👍🏻 #tävling
  Gilla

Loreal Paris
Paradise
Extatic Waterproof Black

37 Betyg
111:75Rek. pris 149:-
Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019