11 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 52 betyg
8
4
12
3
25
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Funkar hur bra som helst

  Jag har alltid haft problem att färgen släpper efter viss antal tvättar då mitt hår är lite sliten. Men denna färgen sitter hur bra som helst! Fin glans med
  8 gillar
  • för 5 månader sedan
   OMG ! Wow vad snyggt hår likaså färg du har :) Avis :))) Kram
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Extra Ljus Pärlemoblond

  Konstigaste färgen jag varit med om. Jag hade platinablont hår med lite skiftningar i pearl/vanilla från tidigare färginpackningar och en ljusblond utväxt i botten. Efter denna hårfärg blev jag konstigt mintgrön, ser ut som jag fått mycket missfärgningar av klor (sista bilden är håret torrt men syns inte bra, ser mycket värre ut). Vet inte vad mitt hår reagerade på? Kommer ju i alla fall aldrig våga köpa dessa färger igen!

  + 3

  2 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Jag känner igen mig precis i det du skriver, fick ljusgröna nyanser av toningen också. MEN! Det är pga silver-shampoo/balsam/inpackning som har rester kvar i håret när man tonar som gör det grönt. Innan jag tonar nu med 10.21 Stockholm så använder jag Kevin Murphy's Maxi Wash Detox Schampoo innan och har fått önskade resultat sen jag började med det! Hoppas detta kunde hjälpa några frågetecken 😊
   1 gillar
 • Ekvivalent substitut?

  Jag brukade använda L’orèal 9A (se bild) när jag bodde i USA. Nu när jag nyligen flyttat hem verkar jag inte kunna finna denna och behöver då hitta ett bra alternativ med nästintill samma ton. Skulle Helsinki 10.1 vara det?
  Gilla
  • igår 14:51
   Tack för snabbt svar Mikaela! ✨ Två uppföljningsfrågor: 1. Kan du tipsa om en färg som är nästintill identisk till 9A ovan? 2. Jag har långt hår (ca. 5cm efter armhåla), skulle det vara en eller två paket? Tack för din expertis!
   Gilla
 • Bleker den?

  Denna bleker väl inte? Ska slinga håret och undrar om jag kan använda denna som toning efter, men vill ju inte att den ska bleka resten om jag lägger i denna efter.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Alva✨ Detta är en färg och kan ljusa upp ett ofärgat hår cirka två steg. En toning kan ljusa upp ett ofärgat hår cirka 1 steg. Vill du inte att det ofärgade håret skall påverkas så välj en toningsmousse i stället👍
   Gilla
 • Behöver jag bleka?

  Är naturligt blond men har färgat det ljusare tidigare, behöver jag först köra en omgång blekning i håret innan jag applicerar denna (10:21) för att få bästa möjliga och ljusa resultat?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Isabella✨ Detta är en hårfärg och kan ljusa upp ett ofärgat hår cirka två steg. Färgen blir då en aning varmare. Så det beror helt på hur ljus du är i dig själv och vad det är för resultat du vill uppnå.
   Gilla
 • Som gammal damfrisör

  Jag är EJ imponerad av denna produkt.
  Gilla
 • kopparblond

  Hej!
  Jag har just nu kopparrött (färgat) hår, som jag har färgat själv med Schwarzkopf Pure Color 7.7 Red Ginger, men jag skulle vilja ha lite ljusare kopparfärg, som Loreal Paris Recital Preference 7.43 Shangrila Gyllene Kopparblond.
  Min naturliga hårfärg är råttfärgat/mörkblond, räcker det om jag bara gör en avfärgning innan jag lägger i den nya färgen eller måste jag bleka först?
  Gilla

Loreal Paris
Recital Preference
10.21 Stockholm Extra Ljus Pärlemorblond

52 Betyg
103:20Rek. pris 129:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Loreal Paris Recital Preference
En glamorös hårfärg med en teknik som hjälper till att bevara färgen och garanterar ett intensivt och färgstarkt resultat med lyster i upp till åtta veckor samt sex veckors glans. Ett patenterat anti-blekningssystem låser in färgen i håret och ger en glansig och varaktig färg som täcker grått hår samtidigt som den skyddar och reflekterar ljus. Paris Récital Préférence innehåller en Hi-Shine efterbehandlingskur som är berikad med E-vitamin och UV-filter för att vitalisera och förlänga din färg från första dagen.

Täcker upp till 100 % grått hår.

Denna produkt innehåller:
En flaska färggel, 40 ml
En applikatorflaska med framkallningskräm, 80 ml
En Hi-Shine efterbehandlingskur, 54 ml
En Hi-Shine Elixir, 4,4 ml
Ett par plasthandskar
En bruksanvisning

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter