Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Loreal Paris
Revitalift Filler Night Eye Cream 15 ml

Bli först med att betygsätta produkten
159:20Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Passar dig som är 40+ och vill reducera kråksparkar och rynkor under ögonen samt förbättra hudytans volym kring ögonen.

Revitalift Filler [HA] är en anti-ageing-ögoncreme med utfyllande effekt. Hudens naturliga produktion av hyaluronsyra avtar med åldern. Huden förlorar volym och fasthet och rynkor uppstår. Därför har L'Oréal Paris utvecklat en ny anti-ageingserie med en hög koncentration av hyaluronsyra: Revitalift Filler [HA]. 

Revitalift Filler [HA]-ögoncreme är L'Oréal Paris första ögoncreme som har en hög koncentration av hyaluronsyra och som ger en målinriktad effekt på "hollow tears"-området, hudpartiet under ögat och upp mot tårkanalen. Detta område kan ha en tendens att sjunka ihop med tiden. Ögoncremen är utvecklad för att: - Reducera kråksparkar och rynkor under ögonen- Förbättra hudytans volym kring ögonen

Användning:
Används morgon och kväll på ögonkonturerna på väl rengjordhud. Med hjälp avmassage med applikatornverkar påsar under ögonendämpade. Applikatorns kurvigasida följer ögonkonturensform och den plattasidan används för att masserahuden under ögonen. Första bästa resultat används ögoncremen tillsammans med de andra produkterna i samma serie: Revitalift Filler [HA] serum, dagcreme og natcreme.

Används på kvällen på väl rengjort ansikte och hals. Massera in nattcremen med uppåtgående rörelser. För bästa resultat, använd nattcremen tillsammans med de andra produkterna i samma serie: Revitalift Filler [HA] serum, dagcreme och ögoncreme. 

15ml

Köps ofta tillsammans

294:40
467:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019